Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Законът "Магнитски" има реални действия в борбата с корупцията и решенията по него са необратими. Това заяви пред БНТ преподавателят в Американския университет във Вашингтон проф. Асен Асенов.

Oще по темата

В съобщението преди 2 дни ясно и точно е казано, че въпросните лица и свързаните с тях подлежат на санкции. Американските фирми не могат да правят повече бизнес с тях, каза проф. Асенов.

Тези решения не подлежат на съдебни обжалвания, те са окончателни. САЩ имат ключова роля в международната разплащателна система. По думите му за последните 10-15 години европейски банки са платили милиарди долари глоби заради нарушаване на американското финансово законодателство.

Уточни, че федералното правителство никога не взима решения без да има солидни доказателства. Това е опит да се помогне на България да се избави от оковите на корупцията. Имаме споразумение за правна помощ между САЩ и България, коментира още проф. Асенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

90

Emigrant

преди 3 години

Май Черепа,Мустака,Шишо и останалите измислени герои,не можаха да разберат,че е крайно време да сложат край на партизанския живот и да се държат като капиталисти милиардери,а не като руски мафиоти,аватари,които са стиснали народът си за гушите,по примерът на своя гуру,товарищ Путин?!Същите тъ панари и *** по сайтовете,които искат хем да се кефят на капитализма,всеки уикенд в Гърция,хем да продават на евтиния България на руските си господари!Но САЩ ви дадоха сигнал,че са тук и край на игрите!

89

Анонимен

преди 3 години

Браво на САЩ, най-накрая истината за Радев, който подкрепя корупцията в лицето на Божков. Това е голям шамар за Радев.

88

НЕОБРАТИМИ СА ,БЕ...

преди 3 години

ТОЧНО ЗА ТОВА , ЧЕРЕПА , ЧАЛГАРО , ПИНОКИО И ФИГУРАНТА СА ПРЕ-ДОВОЛНИ И БЛАГОДАРЯТ НА САЩ....А , КАКА ВИ КОРНИ , ДАВА ВЕЩИ НАСТАВЛЕНИЯ НА ГЕШЕВ , КАК ДА РАЗНИЩВА КОРУПЦИЯТА.....ХА,ХА,ХАААААААААА....САМО ШИШИ , НЕЩО МРЪНКА, АМА КАТО СТАНЕ ДПС --ВТОРА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА , ЩЕ СЕ УКРОТИ!

fallback