Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Инцидент стана пред централата на ЦРУ в Ленгли. Полиция блокира входа на разузнавателната агенция, след като получила сигнал за съмнително превозно средство.

Собственикът на колата обявил, че е поставил бомба в нея. Преговорите с него продължиха часове наред, а малко по-късно заподозреният мъж излязъл с оръжие и започнал да стреля, предаде Нова тв.

Над района беше наложена и забрана за полети, блокирани бяха и пътищата.  

Нападателят беше прострелян от служителите на реда и откаран в болница. До момента не е ясно какви са били мотивите за действията му.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 2 години

До CIA DirectorТо си го пише в статията. Имало е подозрителна кола, и той се е обадил че има бомба. Научи се да четеш.Тимъти Маквей не е влизал във федералната сграда в Оклахома но пак я взриви с камион паркиран отпред.

13

CIA Director

преди 2 години

Моля, спрете да обиждате руснаците. Около 108 КаГеБешковци, вкл. генерали и ключови фигури, забягнаха от Матушката и са под наша защита, снасяйки неимоверна информация.Същите дойдоха при нас доброволно, дадохме им гражданство, като по този начин ги наказахме да се измъчват от живота в капиталистическите САЩ и да се радват на загниващият империализъм.

12

CIA Director

преди 2 години

До Анонимен========ЯЯвно никога не сте посещавали ЦРУ или районите около него, особено оградата с камерите до Потомак ривър и раут (руут) 76 от източната страна, за да ви е стане ясно как може някой да влезе в сградата на ЦРУ и да я взриви.Явно сте се прихласнали във филмовата комедия на Холиууд, когато агент Ийтън и компания проникна в района под формата на пожарникарска команда и краднаха данните от волта.Имаше подобен случай преди години пред сградата на NSA. Нападателите беха гръмнати.

fallback