14

Анонимен

преди 2 години

До CIA DirectorТо си го пише в статията. Имало е подозрителна кола, и той се е обадил че има бомба. Научи се да четеш.Тимъти Маквей не е влизал във федералната сграда в Оклахома но пак я взриви с камион паркиран отпред.

13

CIA Director

преди 2 години

Моля, спрете да обиждате руснаците. Около 108 КаГеБешковци, вкл. генерали и ключови фигури, забягнаха от Матушката и са под наша защита, снасяйки неимоверна информация.Същите дойдоха при нас доброволно, дадохме им гражданство, като по този начин ги наказахме да се измъчват от живота в капиталистическите САЩ и да се радват на загниващият империализъм.

12

CIA Director

преди 2 години

До Анонимен========ЯЯвно никога не сте посещавали ЦРУ или районите около него, особено оградата с камерите до Потомак ривър и раут (руут) 76 от източната страна, за да ви е стане ясно как може някой да влезе в сградата на ЦРУ и да я взриви.Явно сте се прихласнали във филмовата комедия на Холиууд, когато агент Ийтън и компания проникна в района под формата на пожарникарска команда и краднаха данните от волта.Имаше подобен случай преди години пред сградата на NSA. Нападателите беха гръмнати.

11

Анонимен

преди 2 години

Браво! Одобряваме, още от същотокато прелюдия на нещо по-същественос повече лееща се американска кръв.

10

Анонимен

преди 2 години

ЦРУ си правят сами реклама на себе си.Ако тоя човек беше сериозен щеше да ги взеиви без да ги предупреждава.

9

Анонимен

преди 2 години

В отговор на наглата провокация нека изгонят поне 20 руски дипломати.Казват,че последните думи на убития били: Бъди на Путин докрай верен,не бой се от смъртта на лика черен!

8

Сплескан натовец

преди 2 години

Путин ли е ?

7

До всички тролове

преди 2 години

Как не ви омръзва да дъвчете едни и същи неща? Разбирам, че трябва да заработите мизерните си стотинки, но проявете поне малко въображение. Досадни и отегчителни сте.

6

Анонимен

преди 2 години

Боширов и Петров?

5

Анонимен

преди 2 години

3, това, ако беше станало в Русия, нямаше да четем слабологични полицейски изявления от рода на "Преговорите с него продължиха часове наред, а малко по-късно заподозреният мъж излязъл с оръжие и започнал да стреля".

4

Хм

преди 2 години

Храбър Боец, отишъл е директно "во чрево адово" да раздава справедливост...?!

3

До 1

преди 2 години

Това ало беше станало в Русия щяха да го въртят по медийте една седмица с пропагандна цел

2

Жожо

преди 2 години

От любов към краварите ще да го е направил...

1

Анонимен

преди 2 години

руските шпионки съвсем изтрещяха