Снимка: БГНЕС
fallback

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е изкарал коронавирусна инфекция в по-тежка форма от официално съобщената, пише New York Times (NYT), позовавайки се на информирани източници. Експертите възнамерявали да се използва устройство за механична вентилация. Освен това по време на болестта нивото на кислород в кръвта на Тръмп е било по-малко от 90%, а в дробовете му е открита инфилтрация.

На 2 октомври 2020 г. стана известно, че тогавашният президент на САЩ Доналд Тръмп е диагностициран с коронавирус. Впоследствие той бе хоспитализиран поради влошаване на състоянието му. Изписан бе на 5 октомври. На предизборните си митинги Тръмп заяви, че след като е бил лекуван с коктейл от антитела срещу коронавируса, се е възстановил добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 3 години

Това ли беше най-интересното от управлението на може би най-великия USA-президент, та него публикувате? Обърнете внимание на факта, че сенаторите не позволиха на един престарял току що дошъл на власт президент да демонизира предшественика си и с това потвърдиха , че САЩ е най-великата държава! А вие шляпате по жълтините.В БГ премиерът от 3 месеци е зарязал работата си и върти обиколки из страната да се хвали, но вие мълчите!Още един мандат ли му осигурявате?На коя държава лидерът е прпожарникар?

23

А

преди 3 години

Псевдо-демократите имат нужда от вентилиране на мозъците ! Особено другарят Байдън и другарката Пелоси !

22

Кико

преди 3 години

И тук почти на "косъм" нашите фолк певици да станат "зян", но благодарение на народната любов и съчувствието от страна на "бащицата" Славейчо са живи и здрави! Слава тебе Господи!

fallback