24

Анонимен

преди 3 години

Това ли беше най-интересното от управлението на може би най-великия USA-президент, та него публикувате? Обърнете внимание на факта, че сенаторите не позволиха на един престарял току що дошъл на власт президент да демонизира предшественика си и с това потвърдиха , че САЩ е най-великата държава! А вие шляпате по жълтините.В БГ премиерът от 3 месеци е зарязал работата си и върти обиколки из страната да се хвали, но вие мълчите!Още един мандат ли му осигурявате?На коя държава лидерът е прпожарникар?

23

А

преди 3 години

Псевдо-демократите имат нужда от вентилиране на мозъците ! Особено другарят Байдън и другарката Пелоси !

22

Кико

преди 3 години

И тук почти на "косъм" нашите фолк певици да станат "зян", но благодарение на народната любов и съчувствието от страна на "бащицата" Славейчо са живи и здрави! Слава тебе Господи!

21

Питър

преди 3 години

До Анонимен 20Ти нали не мислиш, че Тромбона е щял да бъде включен на механична вентилация, като оная, дето гениалните учЕни на Брансън я измислиха в началото на пандемията - надувачи на дробове.... Има напълно неинвазивна вентилация, която постига не само вътрешното налягане в дробовете, но също и химическия състав на газовете с точност до молекула....

20

Питър

преди 3 години

Тръмп, дето щеше да събаря Обамакеър, имаше късмета да се лекува в една от малкото държавни болници в САЩ. Масрафът за най-добрите лекари и експериментално лекарство излязоха над 100 000 долара - не зле за човек, не плащал данъци от 20 години... А нищите му и кухи като кратунки "последователи" ще *** в л.***, когато им дойде времето. Впрочем *** обеща лекарството за "всички американци"... Това преди 400 000 умрели

19

Анонимен

преди 3 години

А стига бе!!! *** верно ли???Шефът ми се разболя от коронавируса миналата година и беше повече от един месец в болница, но с кислородна маска и нямаше нужда от апаратна вентилация, въпреки че беше много зле.Тоя бил за апаратна вентилация, ама някак си магически за 3 дни го излекували и изписали от болницата???А един мармот се е канил да го интубира, знаех си!

18

Анонимен

преди 3 години

Тръмпарите са се разминали на косъм от най-лошите си кошмари. Българското Тръмп общество да раздаде курбан.

17

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е Президента на народа!Алцхаймер Байдън е назначен!

16

Пъъъъъъъъй...

преди 3 години

И ся ко?

15

епидемиолог

преди 3 години

Що не си го кажете направо, че Тръмп почина от короната- този страшен смъртоносен бич! А това че се оправи за два дни и че е жив е просто поредната му лъжа, и гаден номер предназначен за да разклати доверието на хората към човеколюбивите филантропи раздаващи безплатно вживителни ваксини , за доброволно ползване.

14

А сега сериозно

преди 3 години

Точно глупостите на левичарския НЙТ ли намерихте да ни пробутвате?!!!!И хайде да познаем каква е целта на мероприятието?За да ни принудите да се ваксинираме доброволно нали?

13

Спиди Гонзалес

преди 3 години

Петък го приеха в болницата. Събота излиза със служебната кола да помаха ухилен на феновете и в Неделя го изписаха весел и засмян. По неговите думи- пълен с енергия. За какви механични вентилации пишете? При условие че само карантината на болен със съмнения за коронавирус е ДВЕ седмици.

12

Da ti se vrushta

преди 3 години

До "Дано е поразен моръкът му и белият му дроб. Много хора измряха заради него"

11

xa xa xa

преди 3 години

Като гледам как новият президент, 78-годишният демократ ходи и се опитва да стои, добре че има зад гърба си сравнително младата aфро-азиатка кaмaла......

10

Анонимен

преди 3 години

90% вече е ниска сатурация, още повече за пълничък и толкова възрастен.А и тази много специална, неодобрение от FDA тогава и ужасно скъпа терапия... дни в болницата и още дни в Белия дом...Боледувал е яко, ама как да признае на феновете. Нали тъмповете не боледуват от "някакво грипче". Не е мъжко, бяло и консервативно.

9

123

преди 3 години

Тръмп се скри за 3 дена и каза че е оздравял. Какви вентилации, какви 5 лева.

8

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости,механична вентилация. Всички видяхме ,че се въстанови за 3 дни.А сатурация 90 % вечер преди лягане е нормална за здрав човек.Сутрин след ставане и през деня когато е активен човек,94-98% е нормално.99- 100% сатурация е невъзможна .

7

Анонимен

преди 3 години

То Тръмп си е лъжец от години. Явно често му се случва, съдейки по различните записи, които после той отричаше.А и за лечението му се знае, че не е за леки случаи. Не напразно сам се изписа. Лекарите не бяха съгласни.Че и после още го лекуваха с този коктейл.

6

Пълни

преди 3 години

глупости.Не е бил болен.

5

до 3

преди 3 години

хахаха истинските сайтове ... клоун.