Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън призна, че бившият президент Доналд Тръмп е имал правилен подход в политиката спрямо Китай.

Oще по темата
Блинкън изтъкна, че Вашингтон трябва да изгражда подхода си към Китай от позицията на силата, независимо от това дали тези отношения ще се базират на принципа на конфронтацията, конкуренцията или сътрудничеството.

Президентът Джо Байдън миналата седмица нарече Китай "най-сериозния конкурент на Америка", но заяви, че САЩ са готови да работят с Пекин, когато това е в техен интерес, предаде Ройтерс, цитирана от БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

86

Анонимен

преди 3 години

Този дядо на преклонна възраст как смята да води армията на 300-милионната САЩ срещу 1200-милионен Китай? Да оставим настрана факта, че Mr Байдън при по-сериозен напън може да получи инфаркт, но Капитолия беше превзет от 3-4 хиляди републиканци, а янките на uncle Joe ще имат насреща си поне 300 млн жълтолики и теснооки China soldiers! Мистър Байдън, ***?

85

Анонимен

преди 3 години

по делата им ще ги познайте,без съвест,без да им пука от нищо,от кръвта на убити,деца,старци,майки.от тия които служат на,дявола

84

Анонимен

преди 3 години

Всичкото зло на тая планета,идва от сащ- евреите банкери,паднали ангели,от съществуването на човечеството до сега.от тия дяволи идва злото

fallback