86

Анонимен

преди 3 години

Този дядо на преклонна възраст как смята да води армията на 300-милионната САЩ срещу 1200-милионен Китай? Да оставим настрана факта, че Mr Байдън при по-сериозен напън може да получи инфаркт, но Капитолия беше превзет от 3-4 хиляди републиканци, а янките на uncle Joe ще имат насреща си поне 300 млн жълтолики и теснооки China soldiers! Мистър Байдън, ***?

85

Анонимен

преди 3 години

по делата им ще ги познайте,без съвест,без да им пука от нищо,от кръвта на убити,деца,старци,майки.от тия които служат на,дявола

84

Анонимен

преди 3 години

Всичкото зло на тая планета,идва от сащ- евреите банкери,паднали ангели,от съществуването на човечеството до сега.от тия дяволи идва злото

83

аре у лево

преди 3 години

пипни,Кита-й,и си изгорял,не е онзи Кит,отпреди 60 год.,кравари,смо та ни

82

emigrant

преди 3 години

Бай Дончо си го надърви и им го подаде,а те само ще се гуцат около него и няма да имат какво ново да кажат или да направят!!А той ще си *** белото топче на голф игрището,после ще си *** манекенката в къщи,а слабоумните пенсии в конгресът ще го импийчват,щото ги е страх да не ги посочи и разкрие,че се на си рат в памперсите си,докат дремят по кожените си кресла в конгреса!!

81

анонимус

преди 3 години

ФАЩ съвсем скоро ще издухат супата. То се вижда на къде отиват нещата.

80

Абе

преди 3 години

Те малко по малко ще признаят почти цялата политика на Тръмп за правилна ! Но голямата врява и нападки бяха, за да го избутат от стола и да земат мястото му !

79

Анонимен

преди 3 години

Каква "позиция на сила" го била тоя, като 3/4 от американската икономика е в Китай!

78

Анонимен

преди 3 години

Тук основното е САЩ, а не Китай. САЩ винаги са от позицията на силата към всички останали държави, вкл. ЕС като цяло, към Япония, България и т.н. Преди около 40 години САЩ така треснаха Япония заради опита им да станат първа икономическа сила в света, че Япония още не могат да се оправят.

77

Щерю

преди 3 години

328 млн. с/у 1,4 млрд. - и говорят от позиция на силата. Луди, луди, янки...

76

чук

преди 3 години

До Анонимен 77 Оо, виждам, че ти си много твърд. Пред компютъра.

75

джабс

преди 3 години

До Анонимен 77 Меки китки е за предпочитане пред меки глави. Като твоята.

74

диджай

преди 3 години

До Анонимен 79 Тъй като гледам обаче ненормалните са повече от нас. Умират от желание да ги командва железен юмрук, да слушат китайска музика, да гледат китайски филми и да учат йероглифи.

73

Анонимен

преди 3 години

Ако не са били древните българи, Китай щеше да е цивилизация на кукуво лято. Я прочетете от кой народ са взаимствали календара си. И друго - като са толкова велика империя, как англичаните ги навират в *** ггъзз по време на Опиумните войни!? Китай е огромна икономика, но стандарта им на живот е по-нисък от българския. Евтина работна ръка, мизерия и крадени технологии - това е Китай. Никой нормален човек не иска да живее, според китайския модел.

72

Анонимен

преди 3 години

xaxaxaxa

71

Анонимен

преди 3 години

С меките китки от позизия на силата....?!

70

Анонимен

преди 3 години

Субсидии, санкции, силна армия за постигане на икономически успехи.Пазарната икономика е за Африка, Индия, Латинска Америка.

69

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовТова беше отговор на друг пост, другарю комсомолец. За хора като теб, които едва смогват да превключват между руската и българската клавиатура най-добрата тактика е да не си показваш простотията.

68

Анонимен

преди 3 години

Продължение до Христо ХристовТака че не му се връзвай. Това тяхното е диагноза. Добре че поне спря да пише

67

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовТоя е американски *** и явно му свърши предплатения интернет и няма стинки да зареди отново и затова секна с писанията.Той е тоя който искал да живее по американски и още не знам колко про-американски коментара пусна.