Снимка: БГНЕС
fallback

Един човек е бил прострелян на Капитолия в американската столица Вашингтон, след като привърженици на президента Доналд Тръмп щурмуваха сградата на Конгреса, който трябва да утвърди избора на Джо Байдън за президент, предаде Асошиейтед прес.

Oще по темата
Информацията за ранения човек идва от запознат източник, пожелал анонимност.

По рано CNN съобщи, че става дума за жена, простреляна в гърдите, която е в критично състояние.

Според източника на Асошиейтед прес пострадалият човек е откаран в болница. Няма яснота около обстоятелствата, при които се е случил инцидентът.

От 18 часа местно време (1 часа след полунощ българско) на територията на Федералния окръг Колумбия влиза в сила полицейски час.

Общ преглед

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията с полицеиски час ли се - отстоява или с фалшификация на избориЖалко за американският народ

38

Анонимен

преди 3 години

Бела Хадид смени прическата

37

Анонимен

преди 3 години

..предава CNN. Най-продажната медия, *** на левите, които биха направили всичко, за да продадат свободата на словото. Хората не са толкова глупави, за колкото ги мислят и голяма част подкрепят Тръмп, както и трябва. Дано и ние в Европа ги последваме, и разберем че либералните правителства ще са гибелта ни....Хора като Макрон и Меркел трябва да бъдат изкоренени и заменени с нормални, консервативни партии, защото всяка година влизат милиони бежанци, които обезглавяват и убиват безнаказано.

fallback