39

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията с полицеиски час ли се - отстоява или с фалшификация на избориЖалко за американският народ

38

Анонимен

преди 3 години

Бела Хадид смени прическата

37

Анонимен

преди 3 години

..предава CNN. Най-продажната медия, *** на левите, които биха направили всичко, за да продадат свободата на словото. Хората не са толкова глупави, за колкото ги мислят и голяма част подкрепят Тръмп, както и трябва. Дано и ние в Европа ги последваме, и разберем че либералните правителства ще са гибелта ни....Хора като Макрон и Меркел трябва да бъдат изкоренени и заменени с нормални, консервативни партии, защото всяка година влизат милиони бежанци, които обезглавяват и убиват безнаказано.

36

Анонимен

преди 3 години

Байдън и Харис ще ги вадят като Кадафи разярени тълпи от някоя канализационна шахта

35

Анонимен

преди 3 години

Значи когато черните палят и обират магазини е право на протест и свещенните им черни животи имат значение (явно повече от останалите), но когато някой друг протестира и то поради сериозни причини (изборни измами), то е позор и престъпление? Що за лицемерие и кой режисира цялата тази полемика? Много съществен въпрос е това.

34

SS

преди 3 години

Почна се ! И май няма да има спиране.

33

Додо

преди 3 години

Не забравяйте, че в абсолютно всеки Майдан, режисиран от Сорос и метастазите му, има внедрени агент-провокатори, които забъркват и омесват кашата. В случая, "феновете на Тръмп"! Ако следваме проповедите на пропонентите на Глобализма за последната година, когато палиха сгради, обираха магазини и крадяха маратонки Найк, велосопеди и Сони Плейстейшъни, размириците бяха "свещено право на протест", сега обаче, друга песен запяха от септичните ями CNN, BBС, WAPO и сие пропагандни канали на Сорос.

32

Красимире,

преди 3 години

Тръмп ще дойде на власт и който е бил против него ще бъде линчуван. Така, че лекичко с изказванията против него. Почнете да разобличавате Байдън! Ясно ли е?!?

31

тъй тъй

преди 3 години

А живота на жените има ли значение!?

30

Анонимен

преди 3 години

За чиста и свята република! Апостола на свободата! Доналд Тръмп

29

Електра

преди 3 години

Браво на Американците. Нашия Ка-ун обаче не е Тръмп, при него няма идеи, а и той е за обграден само със червена феодална пасмина, или по точно с БСПдирастия , затова и народа ни, не се вдигна както в Америка, така и жалкият му Каунски бунт, приключи беславно...

28

Анонимен

преди 3 години

Помните ли песенчицата на нашите Schwestern "Искам да съм ***, *** в Алабама!"?

27

Анонимен

преди 3 години

Сега най- важното е още тази нощ да се създаде временно правителство на САЩ и веднага да се формира военен трибунал по престъпленията срещу белите американци.

26

Анонимен

преди 3 години

Времената са страшни, затова никой не ходи без придружител, Тръмп е на всякъде с дъщеря си, а Макрон майка си!

25

Анонимен

преди 3 години

Дето се вика: Топчето гръмна! А да видим сега до къде ще стигне тая работа...

24

Бау

преди 3 години

до 27все Сорос ви е оправданието за расизма и хомофобията. :D Всичко, което мразиш работи за Сорос или НПО и е платено...

23

Анонимен

преди 3 години

Нашите тикви защо се измъкнаха от Народното събрание и се намъкнаха в партийния дом на БКП, това е предателство към народа.

22

Факт

преди 3 години

До БауФеновете на Тръмп НЕ разбиват магазини иобщинска собственост като черните фенове на Сорос,ако случайно не си забелязал!

21

Анонимен 123

преди 3 години

Чичо Тръмпчо, от Сам в къщи, няма лесно да пусне кокала. Ще се бори до край този ***

20

Бау

преди 3 години

оранжевия каза 5 пъти, че изборите били откраднати, но ги моли да се разпръснат :D