Снимка: БГНЕС
fallback

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви във вторник в своя профил в Twitter, че очаква победа, но без допълнителни разяснения дали визира битката на страната с пандемията от коронавирус или опита си да оспори резултатите от президентските избори.

"Постигаме голям напредък, резултатите ще започнат да идват следващата седмица", написа Тръмп.

"Нека направим Америка отново велика", добави той в отделен туит, съобщава БНР.

Снощи Тръмп похвали вчерашния пробив по отношение на разработването на коронавирусна ваксина, но след това разкритикува производителите, че не са разкрили резултатите от процеса на изпитване на ваксината преди президентските избори.

От друга страна, неговата кампания продължава правната борба за оспорване на резултата от изборите в няколко щати на САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

92

Ти си Мермерски

преди 3 години

и пиеш от странните билки!

91

Смехотерапия

преди 3 години

Че изборите бяха фалшифицирани е ясно. Че зад Байдън стои цялата лъжлива демократо-либерастка клоака е пак ясно. Че САЩ е на последно място по обективност на медиите пак е ясно. Не са предвидили обаче, че все още вероятността Горната Камара т.н. Сенат да се доминира от републиканците е огромна. В Северна Каролина и Яляска републиканците водят с прилична преднина. В Джорджия ще има балотаж. Ако Тръмп има контрол над сената Байдън ще спука губите. А ако се докажат и машинациите Тръмп остава!

90

Анонимен

преди 3 години

Става интересно, преди 8 часа Тръмп печели в Северна Каролина, май ще се окаже че някои натегачи са поздравил грешния човек.

fallback