Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Американският президент Доналд Тръмп прекъсна запис на интервю за телевизия Си Би ЕС и заплаши да го разпространи преди програмираното му излъчване в неделя, за да покаже "пристрастността" на водещата, съобщиха ДПА и ТАСС.

Си Би Ес съобщи в Twitter, че Тръмп е прекъснал интервюто с водещата Лесли Стол, но не посочи повече подробности.

Според телевизия Си Ен Ен, която цитира двама източници, запознати с инцидента, Тръмп разговарял със Стол 45 минути, след което неочаквано прекъснал интервюто, като заявил, че според него телевизията вече има достатъчно материал. Президентът не се върнал за втората част от записа, където трябвало да се появи заедно с вицепрезидента Майк Пенс.

Oще по темата

Тръмп често обвинява американските медии в пристрастност срещу него, но разпространяването на интервюто преди планираното му излъчване би било крайно необичайно, отбелязва ДПА, цитирана от БНР.

"Имам удоволствието да ви информирам, че в интерес на точността смятам да постна моето интервю с Лесли Стол за предаването "60 минути" преди излъчването му в ефир", написа президентът в Twitter. "Това ще бъде направено, за да може всеки да види какво представлява едно фалшиво и пристрастно интервю", добави той.

Тръмп публикува в Тwitter и кратко видео с кадри, на които водещата в присъствие с други хора разговарят с него. Той посочи, че видеото било заснето след записа на интервюто в Белия дом и отбеляза, че водещата не носи предпазна маска.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

KAG2020

преди 3 години

Комунистическите "медии" отдавна прескочиха всяка граница. Заслужават си ниските рейтинги и третирането от Тръмп по тоя начин. Това всъщност не са медии, не са журналисти повече. Това са инструменти, служители на демоНкратската партия, действащи с всички подмолни методи за да очернят най-добрия президент на САЩ в модерните времена. Жалко за тях обаче, е че тази им тактика се върна като бумеранг и техните господари педофилите либерастите няма да спечелят избори скоро.

28

Анонимен

преди 3 години

Демократите са болни мозъци. Запалиха Америка с улични протести, понеже една част от населението им има само две гънки, за ядене и шибане,и си мислят че полът е прицявка а не биологична даденост. Хора, които отричат физичните закони и божиите даже, били се позовавали на науката. На коя наука, че *** ражда, или на непорочното зачатие.Най-лошото е, че си мислят че всички хора по света са умни и красиви като техните хрантутници гласоподаватели подпалвачи и нито знаят кои са нито жени или мъже са

27

Анонимен

преди 3 години

Барселонски ,няма да споря с теб изобщо.Само ще ти кажа ,че понякога се избира по-малкото зло. В случая то е Тръмп.С какво Байдън е добър, или Камала? Байдън даже не помни какво говори, на 78 г. е. Замесен в корупция в Украйна .Беше във властта с Обама, и какво направи? Едно нищо.Сина му, далавераджията,прави деца на стриптизьорки и не им плаща издръжка. Влезнал е в политиката беден а сега е милионер, или и той спести от банички. Недей пита Тръмп плащал ли е данъци , питай Байдън как има милиони

fallback