29

KAG2020

преди 3 години

Комунистическите "медии" отдавна прескочиха всяка граница. Заслужават си ниските рейтинги и третирането от Тръмп по тоя начин. Това всъщност не са медии, не са журналисти повече. Това са инструменти, служители на демоНкратската партия, действащи с всички подмолни методи за да очернят най-добрия президент на САЩ в модерните времена. Жалко за тях обаче, е че тази им тактика се върна като бумеранг и техните господари педофилите либерастите няма да спечелят избори скоро.

28

Анонимен

преди 3 години

Демократите са болни мозъци. Запалиха Америка с улични протести, понеже една част от населението им има само две гънки, за ядене и шибане,и си мислят че полът е прицявка а не биологична даденост. Хора, които отричат физичните закони и божиите даже, били се позовавали на науката. На коя наука, че *** ражда, или на непорочното зачатие.Най-лошото е, че си мислят че всички хора по света са умни и красиви като техните хрантутници гласоподаватели подпалвачи и нито знаят кои са нито жени или мъже са

27

Анонимен

преди 3 години

Барселонски ,няма да споря с теб изобщо.Само ще ти кажа ,че понякога се избира по-малкото зло. В случая то е Тръмп.С какво Байдън е добър, или Камала? Байдън даже не помни какво говори, на 78 г. е. Замесен в корупция в Украйна .Беше във властта с Обама, и какво направи? Едно нищо.Сина му, далавераджията,прави деца на стриптизьорки и не им плаща издръжка. Влезнал е в политиката беден а сега е милионер, или и той спести от банички. Недей пита Тръмп плащал ли е данъци , питай Байдън как има милиони

26

Барселона

преди 3 години

Само че Рейгън беше Пич с голямо П.докато Тръмпи е шльоко...няма тежест...шут...клоун както искаш го приеми...Не може да стъпи на малкият пръст на Рейгън...

25

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е пич и не цепи басмa на никой, крайно време беше да дойде такъв човек начело на САЩ и да постави разбеснялите се левyндъpи на място. Как са допуснали 90% от медиите в страната да са ляволиберални не мога да разбера. Комунистите и кoрумпетата яко са подкужушили САЩ и затова страната не вървеше както трябва в продължение на десетилетия. Последния силен лидер и визионер на САЩ беше Рейгън, а той управляваше до 1988г.

24

Анонимен

преди 3 години

Усетил е Тръмп че няма смисъл да говори пред тесногръди неомарксисти и си е обрал крушите!

23

До трън

преди 3 години

Този човек е в много отношения напред, но явно Вие не сте. Този човек е бизнесмен и умен и мисли за Америка, а другия мислещи само за воини

22

Анонимен

преди 3 години

Ало либералчета , и тоя барселонския , Тръмп ще ви го сложи още 4 г, ще се убедите съвсем скоро. А ако вие сте за либералите , то се пригответе да си сменяте пола , емиграция безкрай , корупция международна в особенно големи размери , и демократизиране навсякъде по света , с бомби. О и най важното социализъм. Световният социализъм ще успее , вдички сме братя и ще си бъркаме в кисиите и дупките , днес си жена , утре мъж , после лунатик , марсианец или обикновен *** либерал.

21

Анонимен

преди 3 години

До трънИскаш д кажеш още 4 години.

20

Христо Христов

преди 3 години

Некви долу зачекнали въпроса с ракетите.Факт е, че Тръмпи прибира окупационните войски на обама и хилъри от различни краища на света и съживи икономиката на САЩ.Явно на брюкселските тролита са им спаднали надниците и неистово се чудят коя опорка да измъкнат, че инак - глад.ПП. Докато иран и корея заплашват агресорите си с ядрен удар, израел заплаши с нюк европа, ако не ги подкрепя.

19

Анонимен

преди 3 години

Някой трябва да започне да поставя на място журналистите. И без да съм гледал конкретното интервю, прави впечатление и по нашите медии, отношението на журналисти към тези които интервюират. Най жалки са когато така въртят въпросите, че подават варианти на отговор. Когато отсреща е лидер, с електорална подкрепа и управляващ, мнението на журналиста не трябва да присъства в интервюто. Останалото е не професионализъм и медиаторство. И накой журналисти се използват точно за това, последното.

18

Бениамин Нетан Яхууу

преди 3 години

Нищо, гоим, нищо! Нека се карат, нека се джафкат. Както аз самия казах в едно интервю през 2015г, в американската политика работи следната формула - двете партии се джафкат, карат и правят шоу, а в крайна сметка независимо от разултата на изборите, победителя винаги и един и това е Израел. Ай вей гоим. Ай вей!

17

Анонимен

преди 3 години

Само тоя може да засенчи частично Боко Жипката

16

Анонимен

преди 3 години

пълен дивак :)с атомно куфарчетоя ако така е преговарял и с другите подобни него диваци от т.нар. световни лидери, нямам идея как не са се запукали с ракетите още

15

Анонимен

преди 3 години

Мъжка разплодна с.я на която не и липсват първите седем, а цялата култура, образование, достойнство и себеуважение.Някой да е чул Байдън да напуска демонстративно интервю?То е ясно, че никога не е имало напълно независими медии!

14

Христо Христов

преди 3 години

Браво!Не знам какво се е случило, но явно не се срамува от фактите.ПП. То и хилещия плевнелиев не се срамуваше да заяви по националната, че е "дисидентсвал", носейки плакат на митинга на бкп в подкрепа на превратаджиите, но все пак има Балкан разлика между двамата.

13

Анонимен

преди 3 години

Експеримета беше забавен, ама време му е да се връща в сапунените шоута по кабеларките

12

Анонимен

преди 3 години

Русофилите отчаяно се борят за победа на Тръмп. Явно усещат края на Русия при Байдън.

11

Христо Христов

преди 3 години

Да живее Google translate...Редакцията, толкова ли нямате един дето знае английски? Все пак 25% от материалите са необективни, да не кажем - откровена лъжа и съм убеден,че са платени.

10

АнатемаНаСулЮПаситто

преди 3 години

Очакваме включване по въпроса на лай ноеда Сашо (Фашагата) от СДС-то.