Снимка: БГНЕС
fallback

Основателят на "Майкрософт" (Microsoft) Бил Гейтс определи антиваксерските конспирации, които са насочени към него и към директора на Националния институт по алергии и инфекциозни болести на САЩ д-р Антъни Фаучи, като "жалки" и допълни, че вредят на общественото доверие.

Гейтс отбеляза пред телевизия CNBC, че той и д-р Фаучи са най-често обект на атаки от "антиваксъри". Те смятат, че и двамата имат "някакъв зловреден повод да смятат, че ваксините срещу COVID-19 са като цяло важни".
 
"Това е жалко, особено ако подценяваш изискването за носене на маски, или ако подценяваш одобрението на Covid ваксина, тъй като в тези случай хората не само се предпазват, но защитават и близките си", отбеляза той и добави, че "повечето правителства се възползват от техните учени и ги слушат".
 
"Те не ги подценяват и не ги атакуват", отбеляза Гейтс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Дан сан

преди 3 години

Дртата костенурка Гейтс откога стана вирусолог?И защо е без маска, защото има пари ли?Аз не нося маска, защото доктор Бил Гейтс не носи.

48

Да деее

преди 3 години

Дa ce нaдявaмe,чe eднa дoживoтнa приcъдa щe ги излeкувa от COVID 19 и мисирките и професорите и политиците и СЗО!Д-р Рaйнeр Фюeлмич e члeн нa гeрмaнcкaтa икaлифoрнийcкaтa aдвoкaтcкa кoлeгия c 26-гoдишeнoпит. Oт 10 юли 2020 г. тoй e eдин oт 4-тe члeнoвeнa рaзcлeдвaщaтa кoмиcия зa k0r0nаvirus.Cъбрaнитe oт кoмиcиятa дoкaзaтeлcтвa дaвaт прaвoдa ce твърди, чe пaндeмиятa нa кoрoнaвируcвcъщнocт e прecтъплeниe cрeщу чoвeчecтвoтoи чe тя имa кoнкрeтни oргaнизaтoри, кoитo зacлужaвaтнaкaзaтeлнo нaкaзaниe в cъoтвeтcтвиe c пaрaгрaф 7oт Мeждунaрoдния нaкaзaтeлeн кoдeкc.https://youtu

47

Анонимен

преди 3 години

Като няма нормален аргумент и се вади аргумента с близките - да пазиш близките си, там вече се свири на тънка струна и не можеш да кажеш не. Пенсионирането не е измислено просто ей така, след една определена възраст мозъкът започва да дава на късо щем -не щем и Бил Гейтс е добре да се съобразява с този факт, ако че е бил умник на младини.

fallback