49

Дан сан

преди 3 години

Дртата костенурка Гейтс откога стана вирусолог?И защо е без маска, защото има пари ли?Аз не нося маска, защото доктор Бил Гейтс не носи.

48

Да деее

преди 3 години

Дa ce нaдявaмe,чe eднa дoживoтнa приcъдa щe ги излeкувa от COVID 19 и мисирките и професорите и политиците и СЗО!Д-р Рaйнeр Фюeлмич e члeн нa гeрмaнcкaтa икaлифoрнийcкaтa aдвoкaтcкa кoлeгия c 26-гoдишeнoпит. Oт 10 юли 2020 г. тoй e eдин oт 4-тe члeнoвeнa рaзcлeдвaщaтa кoмиcия зa k0r0nаvirus.Cъбрaнитe oт кoмиcиятa дoкaзaтeлcтвa дaвaт прaвoдa ce твърди, чe пaндeмиятa нa кoрoнaвируcвcъщнocт e прecтъплeниe cрeщу чoвeчecтвoтoи чe тя имa кoнкрeтни oргaнизaтoри, кoитo зacлужaвaтнaкaзaтeлнo нaкaзaниe в cъoтвeтcтвиe c пaрaгрaф 7oт Мeждунaрoдния нaкaзaтeлeн кoдeкc.https://youtu

47

Анонимен

преди 3 години

Като няма нормален аргумент и се вади аргумента с близките - да пазиш близките си, там вече се свири на тънка струна и не можеш да кажеш не. Пенсионирането не е измислено просто ей така, след една определена възраст мозъкът започва да дава на късо щем -не щем и Бил Гейтс е добре да се съобразява с този факт, ако че е бил умник на младини.

46

Анонимен

преди 3 години

Абе то ясно Създателя на ВИроСА са сатанистите-глобалисти, но да видим как си правят те с-ки без кръчмаря....т.е.без истинския СЪЗДАТЕЛ. Защото ТОЙ ще има последната дума!!!

45

Анонимен

преди 3 години

До Доктор Хаос 40Ами той е създателя на вирОса и затова е компетентен да се изказва. И ние ако искаме да се спасим от вирОса трябва да правим обратното на това което той казва.

44

Анонимен

преди 3 години

Ултравиолетова лампа с озон ще бори вирусите и бактериите в устната кухина. Устройството вече е патентовано от изобретателите му двама електротехници от Велико Търново

43

Анонимен

преди 3 години

А на тоя къде му е маската тогава? Не го ли е страх от вируса ?

42

Активист на БСП

преди 3 години

Руската ваксина струва 11 ? ... Очаква се западните да са по 200-300? ... Затова токова се е запенил тоя...

41

антирадевист

преди 3 години

До АнонименТи си ***. Що не се обадиш на близък на починал от ковид човек. Те заради такива като тебе лекарите не издържат. Хем безсрамник, хем ***. Само гледай да не те гепи вируса, че тогава каква песен ще запееш

40

кофти положение

преди 3 години

този е за съд,не да ми се прай на спасител,Спасителя дойде и вие и племето ви,го разпнахте,дано по скоро да ви прибере

39

Доктор Хаос

преди 3 години

Какво точно медицинско образование има Бил Гейтс ... или това че има пари е достатъчно да се изказва "компетентно" покаквито си теми поиска . Това ми напомни един друг богаташ и по стечение на обстоятелствата президент на САЩ , който препоръча на лекари да използват инжектиране на дезифектанти и облъчване с силна светлина ВЪТРЕШНО на болни от коронавирус за да се ускори оздравяването им .....

38

медицинката Бил

преди 3 години

Бил Гейтс.... този, тоя, тоа....олиГарх с Ниско IQ...да беше завършил барем едно висше....хаха?!?

37

Q

преди 3 години

QAnon НЕ е за хора с Ниско IQ

36

dmx

преди 3 години

Я какъв е симпатяга, като чичката от съседния вход е. Не случайно рептилите го избраха за говорител след като Соро остаря и вече го чакат в Ада. Странно как се преквалифицира във вирусолог, но с толкова пари скоро и Нобелова награда могат да му дадат и да го обявят за най-големия учен на всички времена. Какво ли не прави старческото его с хората.

35

Анонимен

преди 3 години

Ваксините против КОВИД-19 преди да са имали 10 години изпитания, ще бъдат нещо като Уиндоус 95.

34

муспи

преди 3 години

По данни на вестник Днес, този бил азербайджано-тюрк? Докога?! Шейсет лилиона не стигат ли? Че в Англия това се приравнява с отричане на Холокоста.

33

sysadmina-ti

преди 3 години

Бил Гейтс.... този, тоя, тоа.... това нон стоп го слушам от "медицинките", но пък за Бил Гейтс хаха?!?

32

Анонимен

преди 3 години

Този в качеството си на какъв говори за вируси,и ваксини?! Завърши медицина,вирусология,или има трудов стаж като някакъв лекар в някоя болница,или лаборатория?! Много несериозно е да се пускат изказванията на този съмнителен тип.

31

asd2

преди 3 години

и въобще друг освен укипедиански секретарки и змии да им пускаме отровите директно в шишетата нямаме, и всичките ни сестри и лекарки са по първа професия акушерки, понеже нали и ние деца от тъпоклавки като нас трябва да имаме, да не мислиш че ми пука кой може тебе да те лекува, всички колеги и колежки - акушерки, може и една змия, да й изцъкаме зъбите у некоя чаша!

30

asd2

преди 3 години

Тези и дори Он-ези случаи (леле, "коnеле" (сори) ако знаеш колко добре разбираме човешка механика, ние сме техници, то жените механика след ... хм пубертета нямат, и имаме много добра механика на виканЙето, така Хипократ самият ни е учил, видим ли някой да викаме все едно сме прочели всичко от уикипедия и от долно-руската медицина, че дори и от македонската, такива медицински области, буквално, териториални имаме, че не е истина)