Снимка: БГНЕС
fallback

Кандидатът на американската Демократическа партия за предстоящите президентски избори Джо Байдън отправи остри нападки срещу президента Доналд Тръмп, че е пренебрегнал рисковете от коронавируса.

Той го обвини, че е отговорен за смъртта на хиляди американци, която е можело да бъде избегната, и обеща координирани действия на национално равнище срещу епидемията, ако бъде избран, предаде Ройтерс.

Този президент трябва да си иде, заяви Байдън.

Oще по темата

Говорейки за признанието на Тръмп, че публично е омаловажил последиците от вируса, въпреки че е знаел колко сериозни са те, Байдън заяви: "Той знаеше това и не направи нищо. Това граничи с престъпление", отбелязва Асошиейтед прес.

Байдън говори на среща с избиратели, организирана от телевизия Си Ен Ен в град Музик, близо до родния град на демократа - Скрантън, щата Пенсилвания. Това бе първата проява от този род за Байдън след официалното му номиниране от партията миналия месец, предаде БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

паляк

преди 3 години

Байдън каза, че Тръмп е расист като спря полетите от китай и европа, сега видиш ли бил се забавил. Междувременно Байдън седя в мазето и опипваше малки деца докато някакви радикални анархисти подготвиха платформата му. Платформата му гласи - вдигане на данъците с 8%, закриване на ТЕЦ-овете до 2023, закриване на АЕЦ-ите до 2028, минаване изцяло на възобновяеми източници на енергия.

17

Анонимен

преди 3 години

Джо Бидоня се напиня като глиcт и той за кокал, ама къс му е врата.Да ходи на партита за 60+ при млади мадами и да използва времето, че скоро вече няма да може.

16

Анонимен

преди 3 години

По-голям идеот от Джо няма... и на малките деца е ясно, че ако спечелят, Харис ще е президент, а Джо-тъпия ще го пратят в старчески дом

fallback