18

паляк

преди 3 години

Байдън каза, че Тръмп е расист като спря полетите от китай и европа, сега видиш ли бил се забавил. Междувременно Байдън седя в мазето и опипваше малки деца докато някакви радикални анархисти подготвиха платформата му. Платформата му гласи - вдигане на данъците с 8%, закриване на ТЕЦ-овете до 2023, закриване на АЕЦ-ите до 2028, минаване изцяло на възобновяеми източници на енергия.

17

Анонимен

преди 3 години

Джо Бидоня се напиня като глиcт и той за кокал, ама къс му е врата.Да ходи на партита за 60+ при млади мадами и да използва времето, че скоро вече няма да може.

16

Анонимен

преди 3 години

По-голям идеот от Джо няма... и на малките деца е ясно, че ако спечелят, Харис ще е президент, а Джо-тъпия ще го пратят в старчески дом

15

Анонимен

преди 3 години

Този още ли се навърта около малки момиченца? Мирише ги, пипа ги, говори им глупости ... и всичко е на видео но предата си мълчи

14

Анонимен

преди 3 години

Това вещество е скрита лимонка и американския вариант на Радев. Приземят ли го веднъж в Белия Дом, този свят отива по дяволите!

13

Аз...

преди 3 години

...Байдъната да не идва изобщо. И илюзии да не си прави. Да си слуша Майкъл Джексън и тва е... който като го влече.

12

Анонимен

преди 3 години

Иска му се на неомарксиста демент но определено няма да стане на неговата.

11

Картофчо

преди 3 години

Много са смешни всички неуспели политици гладни за власт. Уникална тъпота е приказката израза: "Той трябва да си ходи" Използва се масово и от нашите протестъри. Абе пиле шарено, защо да трябва да си ходи, като е избран с мнозинство от хората. Идват избори, спечели повече гласове за себе си и ще го изместиш. Обаче явно не те бива да го изместиш и единствения шанс да се правиш на президент е той сам да си ходи! Наглост!

10

Инелектът

преди 3 години

Сенил 1 критикува Демент 2

9

Анонимен

преди 3 години

Президентът на САЩ е безделник и само прави войни в чужбина. Той не прави вътрешна политика, която се прави от щатските власти.Безделникът и скучаещият президент на САЩ си играе на войници някъде по света.

8

Анонимен

преди 3 години

Пожелаваме на Китай "Преход към демокрация". Нека Китай се учи от Индия на демокрация и икономика.Демократична Индия не страда от европейски и американски санкции. Индия е държава за пример.

7

Анонимен

преди 3 години

Байдън е пионката на Камала, тя иска да управлява задкулисно че дядката с алцхаимера даже и не знае за какво става въпрос. Много е зле горкия .. даже не съм сигурен че ще издържи още дълго

6

Анонимен

преди 3 години

Леля казала на стрина.

5

Анонимен

преди 3 години

Китай трябва да се учи на демокрация от Индия.Ако Китай стане отново като Индия, няма да има санкции от САЩ, Европа и САЩ ще са доволни и ще поздравяват Китай за "успеха".

4

Анонимен

преди 3 години

Плаши Пейо гаргите.

3

Анонимен

преди 3 години

Защо не изберат Индийски капиталистически президент на САЩ?

2

Сделано в Китае

преди 3 години

Байдън - Нашият Агент с Деменция, Платихме на сина му 1 500 000 000, инвестицията ни е сериозно! Приготвили сме още толкова в Китайската Народна Банка!! Ако спечели, ще е Първият Китайски-К0мунистически Президент на САЩ!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Хахахах, Този дятка с напреднал стадии на алцхаймер е супер смешен. Вижте видеотат в които е без маска, кашля и после се здрависва наляво и надясно. Има такива видеото 100 в нета.Важното е да се говори стещу Тръмп вятър да става.Този Байдън е 40г в политиката и абсолютно нищо не е направил. Гледайте едно видео пак от нета за да видите как не е постигнал нищо защото не го бива. 40г и нищо ...