Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Новите случаи на COVID-19 в САЩ нарастват за денонощие с близо 69 000, според преброяване на Ройтерс.

Епицентърът на епидемията в САЩ сега е Флорида, която днес за втори пореден ден отчита рязко увеличение на случаите и която се готви да отвори тематичния парк „Уолт Дисни Уърлд“.

На щатско равнище общо осем щата поставят свои антирекорди за денонощие. Това са Аляска, Джорджия, Айдахо, Луизиана, Монтана, Охайо, Юта и Уисконсин.

Бразилия регистрира 45 048 нови случая на коронавирус за последното денонощие и 1214 нови смъртни случая, съобщи bTV. В страната от началото на епидемията са регистрирани общо 1 800 827 потвърдени случая и 70 398 смъртни случая, които могат да бъдат отдадени на вируса.

В света са регистрирани общо над 12 000 000 заразени, а 555 563 са починали. За инфекции е съобщено в над 210 страни и територии, откакто през декември 2019 г. бяха установени първите случаи в Китай.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

До 12

преди 3 години

Природата винаги взима реванш.Навремето преди 10 ноември в учебниците пишеше, че Човекът е цар на природата.Е, сега тя му сложи на главата и корона.

13

До 14

преди 3 години

Да не би да ги лекуват...Хората развиват усложнения,които са опасни.А за тези усложнения има лечение в повечето случаи.

12

Анонимен

преди 3 години

Корона вирусите са над 45 вида.Когато и да бъде тестван човек ще се окаже с такъв вирус,но това съвсем не означаваава,че е болен или преносител,защото тези вируси виреят свободно в организмите на хора и на животни.Блъф е пандемията,понеже няма лекарства и терапия за лечение,на заразени с корона вирус а излекувани има.Да не би да ги лекуват заразените с магия?Така ще е до като финансистите преключат с рекапитулацията на световната финансова система.И после ще има декапитализация и парична реформа

fallback