14

До 12

преди 3 години

Природата винаги взима реванш.Навремето преди 10 ноември в учебниците пишеше, че Човекът е цар на природата.Е, сега тя му сложи на главата и корона.

13

До 14

преди 3 години

Да не би да ги лекуват...Хората развиват усложнения,които са опасни.А за тези усложнения има лечение в повечето случаи.

12

Анонимен

преди 3 години

Корона вирусите са над 45 вида.Когато и да бъде тестван човек ще се окаже с такъв вирус,но това съвсем не означаваава,че е болен или преносител,защото тези вируси виреят свободно в организмите на хора и на животни.Блъф е пандемията,понеже няма лекарства и терапия за лечение,на заразени с корона вирус а излекувани има.Да не би да ги лекуват заразените с магия?Така ще е до като финансистите преключат с рекапитулацията на световната финансова система.И после ще има декапитализация и парична реформа

11

Анонимен

преди 3 години

А пък селянинът Джокович USOpen искал да саботира!....

10

Анонимен

преди 3 години

е той един от техните , нали каза , че да се очаква в близко време над 100 000 позитивни дневно

9

Факт

преди 3 години

Ами, те там не останаха здрави и читави истински американци ! Закривайте тази фалшива държава! А пък и Тръмп е последният президент, след него няма да има президент на САЩ > Защото няма да има САЩ ! Настъпи краят им !

8

Totenkopf

преди 3 години

"Бразилия регистрира 45 048 нови случая на коронавирус за последното денонощие и 1214 нови смъртни случая, съобщи bTV" Е как става този номер, нали президентът им каза, че вирус няма.

7

1

преди 3 години

И от кога най-висок резултат е антирекорд а не ерекорд ?

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Не виждам в коментара си да е написано че ми е "все едно". Малко по-спокойно, моля. Прочети го пак внимателно. Кое от двете ще стане зависи само от нас. Но тъй като българинът е животно, което не може без бира, чалга и футбол, видяхме какво се случи за по-малко от месец на свобода. Тук свобода = "да си правя к'вот' си ща" и *** не го интересуват другите *** наоколо - те са по-нисши ***.

5

Анонимен

преди 3 години

do 4браво 4, много добре, много си внимавал в час по биология.Докато минат циклите могат да се случат две неща:Да се заразят 5млн българи и 100 хил. да умрат или да се заразят 50 хил и да умрат хиляда ? Според теб и 80 процента от българитре е все едно ???

4

Анонимен

преди 3 години

До #1 ЙовоНякой не е слушал в час по биология в училище... И при всички останали вируси е същото както при Сарс К2. Ще се превърне в нормален грип или в обикновена настинка след определен брой цикли и/или мутации. Просто трябва да премине. Каквото и да правим.

3

Анонимен

преди 3 години

До ЙовоНе е за чудене - колкото по-заразен, толкова по-малко смъртоносен. Това е основен принцип във вирусологията. И при вирусите императивът е да оцелеят, помисли!

2

Бау

преди 3 години

Дядото ще обясни на всички как се справят чудесно ... За да го преизберат ще изтрепе хиляди ...

1

Йово

преди 3 години

Аз нещо не го разбирам този КОВИД-19. Тук и в САЩ броя на заразените расте а смъртността е все същата, дори в САЩ смъртността намалява. Интересен е този вирус колко повече заразени а смъртността се понижава. Много интересен вирус, направо се учудвам. При всички останали вируси колко повече заразени толкова повече смъртни случай само КОВИДА действа различно. Тук има нещо гнило и трябва Гешев да извика КОВИДА на разпит в прокуратурата!