Кадър: YouTube
fallback

Американецът Спенсър Тюник организира протест в неделя в Ню Йорк с десетки голи модели. Те се вдигнаха срещу забраната на Facebook и Instagram върху женските зърна.

Мъже и жени се разходиха голи по улиците на Ню Йорк, държейки снимки на зърна. Те организираха кампания #WeTheNipple.

Организаторът на протеста обаче не се съблече заедно с моделите, а снима демонстрантите пред Астир Палас в Манхатън. На някои от снимките протестиращите са легнали на улицата, вдигнали снимки на женски зърна.

Жените закриваха гърдите си със снимки на мъжки зърна, които според социалните мрежи не представляват проблем. Двете платформи позволяват голотата единствено под формата на картини и скулптури, но не и на истински снимки.

Според движението #WeTheNipple забраната пречи на много артисти и фотографи да споделят онлайн работата си със света, тъй като социалните мрежи днес са основно средство за популяризиация.

Организаторът Спенсър Тюник призова социалните мрежи да направят изключение за ограниченията на голотата поне за фотографите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39 Някъде гледах за едни опити на общество плъхчета, които изследователите поставят в абсолютно комфортна среда. Най-напред има увеличаване на популацията. След това максимум, след който обществото почва да се разпада. Мъжките се затварят и изпедерастяват, а женските стават все по-агресивни и все по-малко се грижат за малките. Накрая популацията се самоликвидира експоненциално. Опитът е повторен няколко пъти, без различия в резултата.

37

Анонимен

преди 4 години

Ето това става, когато един вид получи охолен живот даден без труд и грижи. Всички еволюционни подбори са премахнати. Няма хишници, масово болестите са под контрол с ваксини и антибиотици, храна има в излишък дори да не бачкаш.И така поколенията се израждат и деградират. Спират да се размножават. Развиват психози и емоционална лабилност.Кото гледам какво става на запад и упадъка, който търпят... започвам да се радвам, че не достигнахме техния стандарт на живот.

36

До Waffen SS

преди 4 години

Нашите чалгарки нали от краварите се учат, затова станаха такива. Сега и джендърството ще дойде от САЩ, и нашите младоци пак на тях подражават, затова не останаха свестни мъже, все лигaви ***! Това е то, западен стандарт!

fallback