38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39 Някъде гледах за едни опити на общество плъхчета, които изследователите поставят в абсолютно комфортна среда. Най-напред има увеличаване на популацията. След това максимум, след който обществото почва да се разпада. Мъжките се затварят и изпедерастяват, а женските стават все по-агресивни и все по-малко се грижат за малките. Накрая популацията се самоликвидира експоненциално. Опитът е повторен няколко пъти, без различия в резултата.

37

Анонимен

преди 4 години

Ето това става, когато един вид получи охолен живот даден без труд и грижи. Всички еволюционни подбори са премахнати. Няма хишници, масово болестите са под контрол с ваксини и антибиотици, храна има в излишък дори да не бачкаш.И така поколенията се израждат и деградират. Спират да се размножават. Развиват психози и емоционална лабилност.Кото гледам какво става на запад и упадъка, който търпят... започвам да се радвам, че не достигнахме техния стандарт на живот.

36

До Waffen SS

преди 4 години

Нашите чалгарки нали от краварите се учат, затова станаха такива. Сега и джендърството ще дойде от САЩ, и нашите младоци пак на тях подражават, затова не останаха свестни мъже, все лигaви ***! Това е то, западен стандарт!

35

Анонимен

преди 4 години

Напълно са прави. Допреди 20-30 години нямаше нормална жена със сутиен, освен бабите на село, и светът беше по-хубав.

34

Waffen SS

преди 4 години

"до От *** кравари" Да ,ама нашите родни чалгарки си слагат такива размери,че всяка средностатистическа крава монтафонка ще поделение от завист.Е,мляко не пускат,но тежат

33

Анонимен

преди 4 години

"I`m The ***"Свети, западняшки ценности! Да се свети името ви...........Абе, тия няма ли някакси да си измрат от болестите си и ни оставят в покой? Защо искат да ни превърнат насила в такива като тях ?Значи си умират да си показват минджурутките, ама мъжете ги гледали "сексистки" и "похотливо", което е криминално проявление!Да ви се изходя на демокрацията, пляскана!

32

Пенсионер

преди 4 години

Само не разбрах за какво мятат тези чинии.Сигурно им е топло и се охлаждат. Така ли е ?

31

Пенсионер

преди 4 години

Готино.

30

ОНЗИ

преди 4 години

САЩ - ИЗТОЧНИК НА СВЕТОВНИТЕ НЕВОЛИ !?!?!? Я ВЪРВЕТЕ МАЙ....НА...ТА..СИ !?!?!?

29

Мухаха

преди 4 години

Организаторът на събитието е Спенсър Тюник - известен организатор на голи женски демонстрации , а когато поискали и той да се съблече в подкрепа на каузата която той сам измислил им казал да си го набият много злобно между двете задни бузи като за това могат да използват неговата собствена *** . п.ц. : Само не мога да разбера защо замъгляват зърната на протестиращите против замъгляването на женските зърна на снимките в медиите и социалните мрежи ? Кретенски изглежда .

28

Victimized

преди 4 години

Падението на РИМ има потресаващи прилики с днешната ситуация в западните държави.Културен и морален упадък, хомосексуализъм, апатия към семейните ценности, корупция, безразборни войни и конфликти, както външни така и вътрешни. С оглед на това от колко века западната цивилизация дава наклон на целия свят, времето май е дошло.

27

От тъпи кравари

преди 4 години

какво да очаквате, искат вимета да виждат и колкото може по големи, те са по ГМО-то!

26

Анонимен

преди 4 години

Не нормален протест.Facebook и Instagram са частни компании, ако не искат снимки на зърна на техните сървъри - тяхна си работа. Въпрос на управление на бизнеса. Всеки е свободен да си съсдаде своя платформа. Ако реши да допуска само снимки на женски гърди, дали тогава ще има протест, че не могат да се качват и снимки на котенца?

25

Анонимен

преди 4 години

Напълно нормален протест.

24

дедо Ташунко

преди 4 години

Простотия до шия!

23

Waffen SS

преди 4 години

Умната,културна и образована жена,сама може да прецени как и по какъв начин трябва да се облича и държи.По- интересно е държанието на пластмасовите създания с две мозъчни клетки,на които имат визия и държание ориентирани към мъжете с ясно изразени аграрно- месарски вкусове.

22

Анонимен

преди 4 години

Ненормална работа.

21

Анонимен

преди 4 години

До 26 Анализаторрано си се дрогирал бегендар!баахтевгз

20

Хм!

преди 4 години

"Гледай без да пипаш" и после защо мъжете им обърнали резбата!

19

Анонимен

преди 4 години

Интересна ми е женската логика (ако такава съществува) - искат да се гологъзят, да си въртят циците и зърната пред всички, да носят поли с размерите на колани и всичко отдолу да им стърчи, да имат джуки, скули, грим за 500 евро, прическа, хубава кожа, тен, лачени дрешки и т.н. Същевременно искат феминизъм, да не им се отправят "мръсни" предложения, да не били дискриминирани, да получават същите заплати като ядрени физици-мъже. Щом се държиш като изпразвачка, ще те третират като изпразвачка.