Снимка: Reuters
fallback

Трима души са загинали в американския щат Флорида, а двама от тях са полицейски служители, в резултат от катастрофи, предизвикани от приближаването на урагана "Ирма“ и съпътстващите го ветрове и проливен дъжд, съобщи AFP, позовавайки се на данни от местните власти.

Oще по темата
Заместник-шериф Джули Бриджис, на 42 години, е починала в челна катастрофа в окръг Харди, източно от град Сарасота, съобщиха от местното полицейско управление.

"Тя работи в подслон цялата нощ и изтича до вкъщи, за да си вземе провизии“, когато се е случила катастрофата, в 6,45 местно време, съобщиха полицейските власти, цитирани от "Фокус".

Спътникът на заместник-шерифа, също служител на полицията, също е починал на място.

ретият фатален случай се е случил, когато мъж, който е пътувал край Кий Уест се е забил, с камиона си, в дърво, съобщиха от службата на полицията в окръг Монро. Камионът е превозвал генератор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

До човека от Флор...

преди 6 години

Не се радваме на Вашето нещастие, и се радваме на вашето щастие, че сте избягали от мизерната, омразната България, която не ви дава на тепсия благополучието намерили далеч от нея. Ние ***, ще се мъчим по някакъв начин да оправим що годе нещата в България. Ние *** останали в България, не желаем вие да участвате повече с гласовете си по време на всички избори. Вие си избрахте да работите за просперитета новите Ви родини. Живейте си Вашия живот и ни оставете в "собствената ни мизерия".

67

Човек от флорида

преди 6 години

Добър ден дебилни български *** дето се радвате на хорското нещастие. Вие сте причината аз да се махна и да живея във флорида сега. Беше гадно ама го преживяхме. Ще построим разрушеното и пак ще сме най силни. Както забелязвате *** не се смятам за един от вас, злобейте си тук. Флорида ще се възстанови за месец макс. А вие седете и се радвайте на нещастието на другите, пък дано това ви помогне да забравите собствената си мизерия.

66

Анонимен

преди 6 години

Това е само предвестник на апокалипсиса ....

fallback