68

До човека от Флор...

преди 6 години

Не се радваме на Вашето нещастие, и се радваме на вашето щастие, че сте избягали от мизерната, омразната България, която не ви дава на тепсия благополучието намерили далеч от нея. Ние ***, ще се мъчим по някакъв начин да оправим що годе нещата в България. Ние *** останали в България, не желаем вие да участвате повече с гласовете си по време на всички избори. Вие си избрахте да работите за просперитета новите Ви родини. Живейте си Вашия живот и ни оставете в "собствената ни мизерия".

67

Човек от флорида

преди 6 години

Добър ден дебилни български *** дето се радвате на хорското нещастие. Вие сте причината аз да се махна и да живея във флорида сега. Беше гадно ама го преживяхме. Ще построим разрушеното и пак ще сме най силни. Както забелязвате *** не се смятам за един от вас, злобейте си тук. Флорида ще се възстанови за месец макс. А вие седете и се радвайте на нещастието на другите, пък дано това ви помогне да забравите собствената си мизерия.

66

Анонимен

преди 6 години

Това е само предвестник на апокалипсиса ....

65

Възмутен

преди 6 години

Баста! Стига вече с тази "Ирма"! Цяла седмица всички медии ни заливат с информации. Добре, поднеси веднъж съобщението за урагана и толкова! Телевизиите BTV и NOVA ни занимават с часове-то не бяха репортажи на "плъховете" напуснали кораба България. Те едва ли мислят за нас живеещите в България, които работим за жълти стотинки да заработваме пенсиите и на техните родители. Родоотстъпници! Не заслужават такова внимание.Медиите не отразяват важните събития у нас така , както за тях.

64

Крали Марко

преди 6 години

ПОЛУЧАВАТ КАКВОТО ЗАСЛУЖАВАТ. ГОСПОД ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯДА ГИ СРАВНИ СЪС ЗЕМЯТА. АМИН.

63

До 61

преди 6 години

сащ Са причинили много страдания на хората по света. Заслужават си го всичко това което им се стоварва на главата. И всъщност точно те са най големите терористи на света. Мразя ги от все сърце , безплатно. Ще се радвам да изчезнат от лицето на земята. Без тях светът ще е с една йота по добър. Те създадоха ИД. А уж се борят с нея. Всичко се връща с лихвите.

62

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 66Не вярвам да знаеш английски ама все пак...Ethnic groupsBy race:77.1% White13.3% Black2.6% Other/multiracial5.6% Asian1.2% Native0.2% Pacific IslanderEthnicity:17.6% Hispanic or Latino82.4% non-Hispanic or Latino

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 52Да сравняваш Маями с Люлин е все едно да сравняваш Ролс Ройс със Запорожец.

60

Анонимен

преди 6 години

Малии, много про.ст народ т'ва българина :)

59

Анонимен

преди 6 години

Е ама мнооого сте смели от другата страна на Земното кълбо! Както обикновено мнооого ги разбирате нещата...мълчете си бе,трайте си и не дърпайте дявола за опашката!!! Как може да се радвате на човешко страдание и после същите ми се възмущавате на терористите, с нищо не сте по различни, те по същия начин се радват след атентат!!! Дано нищо подобно не се случи на БГ, защото тогава сте загубени и хабер си нямате колко сте далече от организацията и духа на истинския американец каква е!!! Жалки сте!

58

Анонимен

преди 6 години

I Не знам колко са театрални, но щом самата Лейди Гага призовававаше на 2 пъти в Туитър населението във Флорида да се евакуира и какво да вземат хората със себе си.... значи нещата са сериозни! Звучеше много разтревожено, а аз на Лейди Гага ѝ вярвам!

57

Анонимен

преди 6 години

Вярно е, че репортажите по CNN са доста театрални, но решението на властите за евакуация е напълно правилно. Нарича се "оценка на риска". Никой не би поел отговорността да пренебрегне такава прогноза, да не говорим за пораженията от предишните случаи, особено "Катрина".

56

Маг Джина

преди 6 години

Слънчевото затъмнение е виновно за всичко,но никой нищо не казва по въпроса-Ирма,Мексико(8,2),Хюстън преди това.Нищо не е случайно.

55

Оригинално менте

преди 6 години

Очаквах повече о Ирма, но явни и ураганните им са менте като медиите им.

54

Анонимен

преди 6 години

Тоя с рибарския гащеризон по СНН на фона на 3 паднали палмови листа и 2 локви да обясни затова ли избягаха 6 милиона смели американци??

53

Анонимен

преди 6 години

В УСА колкото си по-***, толкова по-добре се вписваш в обществото

52

....

преди 6 години

Репортера в рибарски гащеризон стои на пътя до един откъснат палмов клон и чака голямата буря, дето накараха 5 милиона да се евакуират!? Е тея ни пазят.

51

Анонимен

преди 6 години

Тва на снимката по-зле от панелките в Люлин бе

50

....

преди 6 години

Утре, по случай 9/11 ще си сложа F-91W! Часовника на Бин Ладен :-)

49

....

преди 6 години

Падам от смях със CNN-в цялата им драма, накакъв по шорти си разхожда трикракото куче и им разваля драматичния репортаж!Репортера му крещи от терасата да се прибира, защото щяло да има наводнение. Човека естествено го отсфири....