Снимка: БТА
fallback

Ръководството на Републиканската партия смята да продължи да подкрепя кандидатурата на Доналд Тръмп за Белия дом, въпреки станалите обществено достояние видеозаписи от 2005 г., съдържащи негови вулгарни изказвания за жените, съобщи CNN.

Oще по темата
"През последните едно-две денонощия се разпространяваха много слухове, че ние вече не искаме да участваме в неговата кампания", заявил председателят на Националния комитет на Републиканската партия Райнс Прибъс.

"Нищо не се е променило в нашата подкрепа за официалния кандидат на партията за президентския пост, кампанията на Тръмп и Националният комитет на Републиканската партия действат в пълна координация и ще продължават да действат така", увери той, цитиран от Ройтерс.

Прибъс припомни, че в хода на телевизионните дебати Тримп "искрено се е извинил" на всички, които са могли да бъдат оскърбени от неговите думи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 7 години

Отдавна изборите са се превърнали в избор на по-малкото зло, а не на по-добрия кандидат. И наистина в момвнта се не знае кой кой е в дългосрочен план.

10

Анонимен

преди 7 години

Ако изберат марионетката Клинтън нейната задачае война в Европа.

9

омерзен

преди 7 години

Като се замисля, май женското управление на света е в устата на всички, дето се мислят за демократи, и на тези мъже, болни от мазохизъм. Сега разбирам, защо ИД привлича все повече млади мъже в редиците си, а светът се ислямизира с голяма скорост.

fallback