Снимка: adelto.co.uk
fallback

Карибският басейн е една от любимите дестинации на знаменитостите, а и не само. Хора от целия свят избират да почиват на Карибите, тъй като те предлагат прекрасна природа, спокойна атмосфера и луксозни места за настаняване.

Paradise Beach Nevis със сигурност попада сред най-добрите хотели на Карибите. Всъщност това е нов луксозен комплекс, разположен върху очарователния карибски остров Невис.

Ризортът, който разполага с бутикови вили, официално отвори врати в началото на този месец. Вилите са построени директно върху плажа, като едновременно предлагат на гостите интимността на частния дом, както и обслужването на петзвездния хотел.

Paradise Beach Nevis разполага с едва седем вили, всяка от която е с три или четири спални. Дизайнът на всички вили е сложна комбинация от балийска и карибска култура. Освен това те разполагат с открито място за хранене, както и личен басейн.

Идеята на комплекса е той да се слива с околния пейзаж, но гостите му да се чувстват като кралски особи. Посетителите на хотела разполагат с портиер, иконом и при желание с личен готвач, който да приготви вкусна романтична вечеря под звездите.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и се потопете в карибското вълшебство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

до сидни

преди 9 години

явно си гледал Дискавъри ченъл... значи имаш телевизор... или къщичката ти от кашони в Сидни е ситуирана пред някой магазин за техника :) :) :)

7

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

ами единствената отрова е в главата ти, сам си я пуснал, като дойдеш тук ще видиш колко заблуден си тука има само 1 отровен паяк, голям като тарантука казва се фънел уеб спайдер и е зел дал на изчезване, ако вече не е изчезнал. Инъче има паяци тарантули но не са отровни. Освен това като видят човек бягат като фурия, и да искаш да го хванеш не можеш.

6

оо

преди 9 години

До от сидни ав$$тралияНай-райския остров... туй според мен е мавриций (апва чесън). *** много *** бе брато. Иначе как са чиниите в Аустралия?

fallback