8

до сидни

преди 9 години

явно си гледал Дискавъри ченъл... значи имаш телевизор... или къщичката ти от кашони в Сидни е ситуирана пред някой магазин за техника :) :) :)

7

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

ами единствената отрова е в главата ти, сам си я пуснал, като дойдеш тук ще видиш колко заблуден си тука има само 1 отровен паяк, голям като тарантука казва се фънел уеб спайдер и е зел дал на изчезване, ако вече не е изчезнал. Инъче има паяци тарантули но не са отровни. Освен това като видят човек бягат като фурия, и да искаш да го хванеш не можеш.

6

оо

преди 9 години

До от сидни ав$$тралияНай-райския остров... туй според мен е мавриций (апва чесън). *** много *** бе брато. Иначе как са чиниите в Аустралия?

5

acca

преди 9 години

тоя сидни как не го е ухапал досега някой от безбройните отровни паяци в австралия :D

4

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

клошари миришещи на чесън коментират екзотични дестинации.Та те през живота си най далеч да са ходили до "градо" и обратно. Айде сипвайте си още 1 шльокавица и си лягайте по убаво от ваща кошара нЕмаПоздрави от най райския край на Планетатам но за вас го бройте друга вселена

3

Анонимен

преди 9 години

В София си е най-яко, стига сте заблуждавали хората. Писна ми от манипулатори, които нарочно заблуждават хората, за да извлекат максимална полза от това.

2

чичо Тончо

преди 9 години

В тази сламена колиба? - Н И К О Г А !!!Аз, на село такъв асмалък съм си направил - там е РАЯ! Лятото - прохлада под асмата, нарежеш доматче ... салатка направиш, охладена гроздова и ... Ха, наздраве!Майната им на Карибите ...

1

бай иван

преди 9 години

Раят е в Родопите, Рила и Пирин ама сте кьорави.