Кадър от филма "Пасажери"; Снимка: outnow.ch
fallback

За голяма част от хората вълнението за предстоящото пътуване започва още с качването на самолета. Полетите са цял отделен етап от всяка екскурзия и заслужават вашето внимание.

По време на дълго пътуване със самолет човек има възможност да гледа филми, да слуша музика или пък да пие от любимата си алкохолна напитка.

Най-големият плюс на полетите обаче е неописуемата гледка, която човек може да види, докато лети на хиляди метри над земята. Ето защо много хора заприличват на разсърдено тригодишно дете, ако не получат място до прозорец. Е, донякъде имат право!

Гледките, които човек може да види от тези безценни места, са незаменими. Дори след това да обиколите същия град, никога няма да съжалявате, че сте го видели красив и подреден от птичи поглед.

Освен това седалката до прозореца може да ви осигури невероятни гледки на залези или изгреви, на природни места, които иначе никога не бихте посетили. На облаци, сякаш оформени от някой креативен творец.

Ако все още не сте убедени, че следващия път задължително трябва да седнете в самолета до прозорец, влезте в  галерията на Tialoto.bg и разберете защо това е такава привилегия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 10 години

Обожавам да летя и винаги сядам до прозореца, но наистина доста често гледаш само облаци и няма нищо интересно. Виж гледката на Виена отгоре в слънчев ден ще я помня винаги! Уникално красиво беше.

10

Анонимен

преди 10 години

На година имам средно по 20 пътувания със самолет. Беше кеф първите 2 години. Сежа вече е "ох, пак ли?"...

9

Анонимен

преди 10 години

А тези от нас, които като се качат на самолет и се задушават от страх? Нас къде ни слагате?

fallback