11

Анонимен

преди 10 години

Обожавам да летя и винаги сядам до прозореца, но наистина доста често гледаш само облаци и няма нищо интересно. Виж гледката на Виена отгоре в слънчев ден ще я помня винаги! Уникално красиво беше.

10

Анонимен

преди 10 години

На година имам средно по 20 пътувания със самолет. Беше кеф първите 2 години. Сежа вече е "ох, пак ли?"...

9

Анонимен

преди 10 години

А тези от нас, които като се качат на самолет и се задушават от страх? Нас къде ни слагате?

8

Анонимен

преди 10 години

За да пляска вятъра русите ми бузи и сините ми коси. От 26 хил. метра е уцелено с отверка семейство бели мечки и е спасен един кактус.

7

Анонимен

преди 10 години

Защото ще си мислите ,че летите над облаците и има едно особено чуство на безтегловност над всичко на тоя свят..

6

Flex

преди 10 години

Има красиви гледки, като няма облаци съм попадал на невероятни неща, но вярно е, че и през гуугъл ърт се виждат такива :)Само един момент беше уникален - цюрих, ниска и плътна облачна покривка, но когато се издигна над нея се оказа, че има още един слой над нея. Между тея двете беше страхотно - светли стълбове пробиващи отгоре осветяваха долния слой на "петна", а имаше свързващи облачни "колони" между двете, умрях от кеф, но не продължи дълго де.А на прозореца може да си сложиш възглавничка :)

5

Граунд Зиро

преди 10 години

До Анонимен 4Въй чесно ли бе? Найстина ли си се качвал на самолет??? Ама истински? ААА Цар си! Ако искаш направи блог, снимай филм и напиши книга...Целият свят иска да узнае какво е!

4

Хаха

преди 10 години

Само не схващам как тая снимка на този ръб има нещо общо със статията?

3

Анонимен

преди 10 години

при 11 км височина и на крилото да седиш нищо няма за гледана когато е облачно. гледаш една безкрайна пелена от облаци нищо повече. при ясно време се виждат някакви очертания на планини ниви и полета без да може да се видят никакви подробности. само при излитане и кацане при ясно време се виждат някой неща но за кратко. защото самолета набира височина за 20 минути.

2

Анонимен

преди 10 години

Пълни глупости.Първо, на презокеанските полети виждаш само облаците, гледка има само в периода на излитане и кацане.Второ, най-удобното място е това до пътечката където можеш да си протегнеш краката, до се разходиш и отидеш до тоалетната когато си искаш без да буташ хората до теб.

1

Анонимен

преди 10 години

Добре, че ни светна.