Снимка: inthralld.com

Всяка година отварят врати стотици нови хотели, надпреварващи се за вниманието на туристите. Повечето от тях залагат на лукс, перфектно обслужване и добра локация. Колко от тях обаче могат да предложат сутрешна гледка към пирамидите в Гиза? Отговорът е само един, а именно Le Meridien Pyramids Hotel & Spa.

Уникалният хотел се позиционира на по-малко от километър от пирамидите и древния Сфинкс. Неговите посетители имат уникалния шанс да се излежават на прохлада край басейна, любувайки се на една неповторима гледка пред себе си. Чувството е много по-различно, защото пред вас, буквално „на една ръка разстояние“, се намира едно от чудесата на света, чийто произход все още е забулен в мистерия.

Близостта на пирамидите в Гиза не са единствената гордост на хотела. Сам по себе си той е едно луксозно кътче за отдих и приятни изживявания в Кайро. Le Meridien Pyramids Hotel & Spa разполага с два големи отоплени басейна, страхотно СПА, фитнес център, както и изискани ресторанти и барове. Дизайнът на хотела е съвременен и разчупен.

Интериорът е по-скоро в западен стил, отдалечавайки се от арабските тенденции. Египетският хотел залага също така на изчистени форми и по-големите пространства. В някои от стаите по височината на цялата стена има прозорци, от които отново се разкрива невероятната гледка на пирамидите в Гиза.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и за миг се пренесете на едно топло и много интересно място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase