12

УМЕН ГУЩЕР

преди 5 години

дано стане

11

Анонимен

преди 11 години

Номер 8 пожелавам ти да отидеш в Хургада,Шарм Ел Шейх,или Ел Гауна или Александрия.Там са на светлинни години от останалата час на Египет.Имат ресторанти и хотели които са много по добре от най-изисканите наши ресторанти.Иначе *** е в пъти над нашие *** гета.99% от сградите нямат покриви с цел неплащане на данъци.Мръсотията е неописуема.Пирамидите са скрити от смок.

10

Въпрос

преди 11 години

А как ли собственика се е сдобил с разрешително да построи толкова близо хотела до исторически паметници,като в България!?

9

Умен Гущер

преди 11 години

Там има и обслужващ персонал от *** за палавите и разкрепостените туристи и туристки им се предлага древният османски ритуал ,,ЧАЛАМБА,, потърсете в гугъл що значи тва

8

Анонимен

преди 11 години

Относно сигурността в Кайро. Върнах се оттам преди месец. Няма проблем със свободното разхождане по улиците през деня.Всичко си е нормално,дори и вечер.Мои египетски приятели все пак ме посъветваха за всеки случай да не излизам след 20ч. Сборищата стават на две места и ако ги заобиколиш - ОК.

7

Анонимен

преди 11 години

Изискан ресторант в Египет звучи като бял ***.

6

Анонимен

преди 11 години

Сутрешната гледка на пирамидите в гиза ще нахлуе в стаята ти с куп прахоляк,студен кроасан и турско кафе.На мен лично ми се драйфа от подобни сутрини.А накрая като се сетя и че съм дал пари за тези ***......

5

Анонимен

преди 11 години

Много преди арабската пролет Кайро си беше едно изключително опасно място за европейците.Гледахме "прелестите"единственно в конвой и през прозореца на автобуса.Имаше еднин двама престрашили се да излезат на не повече от сто метра но ентусиазма им бързо се изпари.Представам си каква охрана и какви рискове крие този иначе не лош хотел.Гледката на пирамидите от Кайро е впечатляваща а от хотела ще бъде уникална.Като някакви извън земни кораби изглеждат пирамидите надвиснали над Кайро.Заслужава си.

4

До 3

преди 11 години

Няма да сбърка! Само не знам как е сигурността,откакто "демократизираха" Египет?

3

Анонимен

преди 11 години

Добре изглежда. Принципно тази есен точно Египет си мисля да посетя. И в момента точно в този хотел цените са приятни- Делукс двойна стая 700лв. за 4 нощувки. Примамливо изглежда. За 5-звезден хотел цената е повече от добра.

2

Анонимен

преди 11 години

Беше ,след революцията е опасно да си там!Нищо чудно я да те отвлекат я да им скимне да гонят чужденците или такива.Хубава работа ама арабска.

1

Анонимен

преди 11 години

Цялата редакция на днес.бг към този оазис бегооооом.... МАРШ.