Снимка: jinja_cambodia , Комплексът Басак – Камбоджа
fallback

Светът ни е гигантски пъзел, изпъстрен както с невероятно красиви и вълшебни места, така и с места, които носят белезите на прогреса или деградацията на обществото, превърнали ги в кошмарни локации, на които е по-добре да не стъпвате.

И докато ние си мечтаем за рая на земята, на тези ужасяващи места живеят хиляди хора, отглеждат се цели фамилии от болни и страдащи, а някои от тях дори се намират в един от най-големите и красиви градове на земята.

Шокираща бедност, замърсяване на почва та и въздуха или радиоактивна остатъчност са само някои от характеристиките, които правят местата, събрани тук, едни от най-малко желаните дестинации за туризъм и живот на планетата.

Разгледайте снимки и научете повече в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Dobro utro

преди 11 години

A tam do "Dvoreca na decata", v centara na Sofia? Mi INFEKCIOZNA BOLNICA V SOFIA? Prismql se harbel na shtarbel...

29

Анонимен

преди 11 години

Как да я обиколят - организирано и на определени места,на които ги няма бунищата и голяма част от хората ли?Такава екскурзия не може да е по-дълга от седмица с автобус на дизел.Пфу.Гето.За да ви се види хубаво трябва да сте или нарко,или псе,или някакви вътрешни струващи много,но не на вас разбира се,светове.Като живот на тарикати студенти във Велико Търново.Секс с *** във вътрешно пространство.Тва е.

28

цивилизован

преди 11 години

Хахаха, Русия в една класация със Сомалия и Камбоджа, а "фалиралите" САЩ ги няма - гледат отстрани и се смеят - хахаха!!!

fallback