30

Dobro utro

преди 11 години

A tam do "Dvoreca na decata", v centara na Sofia? Mi INFEKCIOZNA BOLNICA V SOFIA? Prismql se harbel na shtarbel...

29

Анонимен

преди 11 години

Как да я обиколят - организирано и на определени места,на които ги няма бунищата и голяма част от хората ли?Такава екскурзия не може да е по-дълга от седмица с автобус на дизел.Пфу.Гето.За да ви се види хубаво трябва да сте или нарко,или псе,или някакви вътрешни струващи много,но не на вас разбира се,светове.Като живот на тарикати студенти във Велико Търново.Секс с *** във вътрешно пространство.Тва е.

28

цивилизован

преди 11 години

Хахаха, Русия в една класация със Сомалия и Камбоджа, а "фалиралите" САЩ ги няма - гледат отстрани и се смеят - хахаха!!!

27

Норилск

преди 11 години

Що бе,какво му е хубавото на Норилск? Август термометъра едвам се качва за няколко дена до 9- 10 градуса... Освен студа жителите му трябва да поемат и цялата Менделеева таблица.

26

Анонимен

преди 11 години

Най-замърсените са Япония и САЩ, заради експлозиите на АЕЦ в Япония и на петролните сонди на BP в Атлантическия океан до Маями. Ще са нужни хиляди години да се изчисти природата.

25

Анонимен

преди 11 години

Най-кофти е в Норилск.

24

До пътувал и...

преди 11 години

На теб ти е спокойно именно защото не си живял тук, да видиш бой всяка сутрин на кръстовището, нервни, зли и прости хора, искащи да те сгазят буквално и преносно, за да си доставят малко емоция в гадния живот. Истината е, че нещо ни пречи на бъдем щастливи, правим се на такива по кръчми с "приятели", но всъщност в голяма си част българите сме много недоволни и ограничени. И това най-малко има връзка с парите, просто който си е роден с каскет, никога не вижда в далечината...

23

коко

преди 11 години

Леле тоя Джержинск направо изби рибата направо ужас някакъв.45 години продължителност на живот .Направо потресаващо изглежда мястото.Горките хора ....и има и деца там .УЖАС.

22

до пътувал и ВИДЯЛ

преди 11 години

Немой сравнява Италия и Испания с БГ. Все едно да сравняваш Алпите с Рила планина.Освен че тези страни имат ПО-големи планини са заобиколени от всякъде с морета и океани..Испания е страната към която се СТИЧАТ НА РОЯЦИ ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА ЗА ДА КУПОНЯСВАТ. Фиестата в Испания излиза ПО-ЕВТИНА И КАЧЕСТВЕНА В СРАВНЕНИЕ С БГ. НЕДЕЙ ДА ГОВОРИШ ЗА ЦЕНИ И ЕВТИНИЯ В БГ. ЦЕНИТЕ СА СЪЩИТЕ КАТО В БГ.Пътувал си само ................ама нищо НЕ СИ ОСМИСЛИЛ И ВИДЯЛ........

21

Анонимен

преди 11 години

"Никъде няма такова спокойствие и безгрижие както в България"батенце, ти в ред ли си с главата? за кво спокойствие и безгрижие по-точно говориш при тая престъпност, избиване на комплекси по улиците и заведенията, безнаказаност на мутри, *** и секви други ***, деградацията на младото поколение и чалгаризацията на държавата!?

20

пътувал и видял

преди 11 години

Само ще ви кажа, че България е едно от най-хубавите места за живот, и то не само в Европа, а изобщо в света. Живял съм години наред и в Италия и в Испания, в Холандия и Англия. Общо 20 години в тези държави. Никъде няма такова спокойствие и безгрижие както в България. Ако успееш да си докараш и прилични доходи тук, което между другото не е никак трудно и ви казвам, че от БГ по-райско място няма да намерите. Занижен данъчен контрол, евтиния, винаги готови за купон приятели :)))

19

do 17 uzinski

преди 11 години

Стига сте манипулирали хората бе ! Села изчезват, вярно е , но се появяват други на друго място и това е факт ! Тук във Варна има 24 нови селищни образувания - квартали . Влас го нямаше на картата преди 20 години, но сега е колкото Смолян ! Да споменавам ли колко римски градове има в БГ , които вече ги няма . Аман от политически драскачи в тоя сайт !

18

optimist

преди 11 години

А така. Нека всички мрънкалници да разгледат и прочетат добре, че има къде, къде по-гадни места от България.

17

dnesa

преди 11 години

az pyk nqma da vlqza v tqloto ili glavata ili krakyt ili rykata ili kym kydeto drugade me prepratite....

16

uzunski

преди 11 години

В България 197 села без нито един човек , и 1750 от 1 до 50 души! Снимката е ужасна , но все пак се виждат хора !

15

Анонимен

преди 11 години

Слет 50 години със тази популация на ромите,Бьлгария ще заприлича на едно голямо гето.

14

до 5 от хайти

преди 11 години

Не съм чувал във факултета да секат глави , ръце и крака със мачете и да ги разнасят по улицата като трофей ?!

13

Анонимен

преди 11 години

Немога да разбера защо не са показват никога такива места и във usa а навсякаде другаде.Какво те нямат замърсени региони или нямат опасни гета където и полицията неиска да влиза.

12

аз

преди 11 години

Проблемът в България е, че ние направихме от градината пустиня...Това е.А иначе съм потресена от видяната фотогалерия. Наистина съм потресена и наистина не бих искала да живея там.

11

Как

преди 11 години

Планетата ни е едно прекрасно място за живеене,независимо къде си роден,но хората го правят да изглежда като ад и гето.Самите хора са виновни за това как изглежда мястото им за живеене,никой друг.