Снимка: homedsgn.com Бижуто на Мауи (Jewel of Maui Residence) - луксозно имение в Капалуа на Мауи - втория по големина Хавайски остров
fallback

Този път не става въпрос само за Малдивите или Хаваите. На планетата има толкова много чудати места, които да ви накарат да почувствате рая.

Някои дори са по-близо, отколкото предполагате... като например в съседката ни Гърция.

Раничко е да планирате лятната си почивка, но всъщност не е нужно да бъде лято, за да пожелаете да се насладите на красота и покой. А и на повечето от посочените места целогодишно си е жега, така че няма защо да чакате за топлите, слънчеви лъчи.

Бали, Италия, Гърция, Южна Африка, Малдивите, Тайланд и куп други страни очакват да ги удостоите с вашето внимание. Дано успеете да ги посетите и лично, ако все още не сте го направили!

Разгледайте райските кътчета в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Сиана

преди 12 години

Съгласна съм за Южна Африка - няколко пъти съм била там. Разкошна природа,вкусна храна и вина. На другите места още не съм била,но се надявам да ги посетя някога !

9

съгласен

преди 12 години

Аз искам на Малдивите, на Бали,Южна Африка, Тайланд. Само върнете машината на времето и дайте и на мене едно куфарче на прехода.

8

масса

преди 12 години

Глупости, Малдивите от екзотичните дестинации всъщност са най-евтини(след Тайланд де) 35000 може да е някоя супер луксозна вила, и то цялата. Бунгала до плажа има за по около 200, има и по-евтино. Бунгала от тези във водата, което за мен е най-якото има за по 300 евро. Не е евтино, но не е и 35000. И автомобили там няма :)

fallback