10

Сиана

преди 12 години

Съгласна съм за Южна Африка - няколко пъти съм била там. Разкошна природа,вкусна храна и вина. На другите места още не съм била,но се надявам да ги посетя някога !

9

съгласен

преди 12 години

Аз искам на Малдивите, на Бали,Южна Африка, Тайланд. Само върнете машината на времето и дайте и на мене едно куфарче на прехода.

8

масса

преди 12 години

Глупости, Малдивите от екзотичните дестинации всъщност са най-евтини(след Тайланд де) 35000 може да е някоя супер луксозна вила, и то цялата. Бунгала до плажа има за по около 200, има и по-евтино. Бунгала от тези във водата, което за мен е най-якото има за по 300 евро. Не е евтино, но не е и 35000. И автомобили там няма :)

7

eko72

преди 12 години

Чистичко прохладно лято, тишина спокойствие. Вечер салати троянска сливова, сутрин домашни мекици домашно сирене и винце. И ние си имаме рай ама никой не иска да го види. Е само Hi-life луксозни вили и лимузини.

6

eko72

преди 12 години

Четох статия в DW че една нощувка на малдивите е около 35.000 $. Доста скъпичко е в рая. А тая снимка която са я лепнали е на някаква луксозна вила. Това ли е разбирането им за рай. Някакъв изкуствен рай в Бали, Италия, Гърция, Южна Африка, Малдивите, Тайланд и други. Сигурно е интересно там ама при тия цени е рай само за дяволите. Миналата година бях в троянския балкан на село. Да ви кажа чесно беше напълно достъпен рай. Нямаше досаден раболепен персонал, клаксони автомобили.

5

гугълчето

преди 12 години

Може би имахте предвид: става въпрос само за Малдивите ?

4

Хм

преди 12 години

тея па... аз не мога до село да си отида за кисело зеле, те - Бали, Малдивите... не е хубаво да се подигравате на хората, циници такива...

3

Онзи

преди 12 години

Прощавайте, къде се намират Мадивите? Или имате предвид Мъдивите, които са малко подКУРилските острови?

2

Талпата

преди 12 години

Има рай и в Банкя.

1

искам в рая, но...

преди 12 години

Раздавате ли пари ????