Снимка: Iskra Angelova, Facebook
fallback

"Истината е, че бях изненадан колко много хора желаят да споделят мнение по въпроси, по които никой не ги е питал. Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време”, каза DJ Marten пред Радио София.

“Изненадах се, че хората имат толкова много свободно време да пишат”, каза още Marten.

Той е артистът, който отказа да пусне песента "Луда по тебе" на Камелия по искане на световния тенисист Новак Джокович, а социалните мрежи не спират да коментират случката.

Oще по темата
Един от най-чаканите мачове в България между Новак Джокович и Григор Димитров доби още по-голяма популярност след края си, когато спор в социалните мрежи се разрази относно песента "Луда по тебе" на родната ни фолк певица Камелия.

В еуфорията след мача Джокович поиска от диджея да пусне популярната песен, която по-рано в клип в социалните мрежи тенисистът показа, че му е любима. Диджеят Мартен Роберто обаче не откликна на молбата му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

327

Анонимен

преди 4 часа

Белград използва сръбската чалга за геополитика и териториални претенции към страните от Балканите. Смешни и жалки са тези, които извиват морни тела на сръбската чалга, и щракат с пръсти, по команда на чалгаря и нациналиста Джокович, който не е прочел нито една книга. И който е научил английски от треньорите си, където е тренирал.

326

Анонимен

преди 5 часа

321 Наели са този диджей и той си свърши работата, запази достойнството и стила си. Трябвало е, да търсят диджей запростаци и чалгари, сръбски и български..

325

Анонимен

преди 5 часа

ТъпатаКамелия подари на сръбския чалгар, националист и номер 1в тениса Джокович, реплики от чипровски килим?! Дали знае, че сърбите навсякъде се хвалят с чипровския килим, който имитират и го наричат "пиротски"? Откраднаха и луканката, като я нарекоха "пеглана кобасица", също и кашкавала ни, като му дадоха име "пиротски сир". Намерението им е, да защитят сръбски бренди с тези български продукти.

fallback