327

Анонимен

преди 4 часа

Белград използва сръбската чалга за геополитика и териториални претенции към страните от Балканите. Смешни и жалки са тези, които извиват морни тела на сръбската чалга, и щракат с пръсти, по команда на чалгаря и нациналиста Джокович, който не е прочел нито една книга. И който е научил английски от треньорите си, където е тренирал.

326

Анонимен

преди 5 часа

321 Наели са този диджей и той си свърши работата, запази достойнството и стила си. Трябвало е, да търсят диджей запростаци и чалгари, сръбски и български..

325

Анонимен

преди 5 часа

ТъпатаКамелия подари на сръбския чалгар, националист и номер 1в тениса Джокович, реплики от чипровски килим?! Дали знае, че сърбите навсякъде се хвалят с чипровския килим, който имитират и го наричат "пиротски"? Откраднаха и луканката, като я нарекоха "пеглана кобасица", също и кашкавала ни, като му дадоха име "пиротски сир". Намерението им е, да защитят сръбски бренди с тези български продукти.

324

Анонимен

преди 5 часа

"по въпроси, по които никой не ги е питал." значи той излага цяла българия пред гостенина който имаме, а хората да си мълчат и да не се обаждат?! Човека просто искаше да се весели! Да го превръщат това в будистки обсъждания за и или против поп-фолк което извън контекста! Работата на дж е да весели хората и да прави купон. Даже не мога да коментирам. Излагация беше. Точка.

323

Ноле

преди 6 часа

Бате пусни ми Луда по тебе, ке си покажим србско простотия пред орута...

322

Анонимен

преди 6 часа

Това не е музика, а ориенталска чалгия за друсане на кючеци като си пиян, но клиентът винаги има право. Парите не миришат. На него са му платили да диджейства и ще пуска каквото е поръчано.

321

Професионализмът

преди 8 часа

изисква преди да идеш някъде да диджействаш да се запознаеш с вкусовете на домакините. Ако не ти отърва - отказваш офертата. Случаят най-вероятно е друг - да се покажем колко сме велики. Изобщо простотия жълтопаветна. Случаят популяризира чалгата повече от концерт на Лепа Брена!

320

Някой

преди 8 часа

Дали знаеш значението на думата морал???

319

Анонимен

преди 9 часа

И на какво учат младите български фенове, на Гришо и Джжкович, тези които искат сръбска чалга на тенис мач? Да играят кьочек на :Луда по тебе"? Браво, на Гришо, който не обича сръбска ччалга, и никоя такава, че изтърпя сръбската простотия!

318

Анонимен

преди 9 часа

Джокович дойде в София, да унижи Гришо и България. Мачът беше шоу, което трябвало да плати Григор, по някаква логика на сърбина, "който загубел, плащал". Сърбинът дори повика дете от публиката да играе, за да покаже, колко му пука за този мач. Но върхът на нахалството му бе, да накара всички да се кълчат на сръбска чалга и тези, които не я обичат дори. Белград използва сръбската чалга за георолитика, с нея цели да покаже, колко сме *** и че българите са всъщност, сърби. Браво, на диджея!

317

Анонимен

преди 9 часа

Тоя като син на диктатор ли се изживява или действително е от ДС-котилото. Ама как можело някой да изкаже мнение, без да му дадат право !? Това е работата на народа и изобщо хората, като някой направи глупост и не се усеща, те да му напомнят, белким се засрами, а не да тръгне да поучава.

316

Анонимен

преди 9 часа

Погледни го какъв нарисуван изтърсак е тоя к еле ш, какво може да очакваш от такъв оли го Френ

315

ЗЛОБЧОВЦИ

преди 9 часа

всичко е за душата.какво значение има?това не кой да е!!!Новак си е истински!И тоя мики маус ди джендър си решава да не му пусне "луда по тебе".***.

314

Планета Пайнер

преди 10 часа

Планета Пайнер планира да направи Новак Джокович почетен зрител на канала и да му връчи Златното дистанционно ! След като кариерата на Ноле приключи и той стане по-малко известен, Планета планира да го привлече за рекламен агент ! Предаде Чалга Пресс.

313

Новак Чалгаря

преди 10 часа

Батенце пусни ми една чалгичка бе, напълни ми душо моя !?! Не бъди жесток !

312

БГ

преди 10 часа

Ако диджея е работил без пари заради благотворителната акция, има право да го направи ! Явно не е супер тенис фен и може да не е знаел вкусовите навици на Новак !

311

КОЙ

преди 10 часа

DJ пазител на културата докъде я докарахме пълен ***

310

Марилена

преди 11 часа

Жокера се изложи жестоко!!! Хич не му отиваше да се кълчи по такъв начин и да пее на караоке!!!!!Гледах клиповете във вести такъв чалгар не съм и предполагала че е!!! Нямам думи това не беше афтър парти а пълна какафония !!!!

309

Дедо

преди 11 часа

Абе изложихме се заради този ,за пореден път.Каквото и да говори ,постъпката му беше грозна и безсмислена.

308

Козарчето Салил

преди 12 часа

Хахахха ами те са си го поканили ве ... хахахах трябваше предварително да се уговорят за тая песничка ..