Общ преглед

Едногодишното момиченце, което беше застреляно от баща си, е починало тази нощ. Двамата бяха намерени простреляни на бензиностанция край София. Момиченцето и 26-годишният му баща бяха настанени в "Пирогов".

Детето е било в много тежко състояние, несъвместимо с живота и е починало, съобщиха за Bulgaria ON AIR от спешния център.

Мъжът, който е опитал да се самопростреля, е без непосредствена опасност за живота. Пред болницата има засилено полицейско присъствие.

По-рано стрелецът, който е работил като охранител и е имал законен пистолет, беше обявен за издирване след като в кв. "Надежда" беше открита убита 23-годишната майка на детето.

Мъжът е убил жената, от която има дете, след това се е качил на колата си с него и е потеглил. Издирваният баща е прострелял детето си със същия пистолет, с който уби и майка му, а след това е направил опит за самоубийство.

Още по темата
Информацията от късно снощи гласи, че двамата са транспортирани в болница в изключително тежко състояние, с рани - несъвместими с живота.

Dnes.bg припомня, че трагедията започна в квартал "Надежда" с убийството на млада жена. Нейният труп е бил намерен от нейните родители, като сигналът е подаден от родителите й в 18:30 часа вчера. Те дълго време не могли да се свържат с нея и влезли в апартамента с ключар.

Според думите на директора на Столичната полиция Ивайло Иванов двамата са живеели заедно, но наскоро отношенията им приключили. Младият мъж, работил в частна охранителна фирма, притежавал законно оръжие, не е криминално проявен.

Според разследващите най-вероятно зад убийството стои скандал между двамата родители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар