Снимка БГНЕС, архив
fallback

Задържаният за убийството на 57-годишния шофьор в село Прилеп първо го е набил, а след това се върнал за нож и го намушкал в левия глезен. Острието обаче засегнало важен кръвоносен съд и шофьорът Руско Танев издъхнал от остра кръвозагуба за около десетина минути.

Това разкри в кулоарите на Бургаския окръжен съд наблюдаващият прокурор по делото Ангел Георгиев.

Според самия задържан Стефан Дехнев той не искал да го убива, а само да го нарани. От данните по делото пък ставало ясно, че задържаният Стефан, обявен първоначално за дядо на детето, нямал роднинска връзка с него, пише "24 часа".

Oще по темата
"Исках да го заболи, защото като сгази детето и го взех в ръце то не приличаше на човек. Много съжалявам, не знаех, че ще стане така", каза 46-годишният Стефан.

Мъжът, който е съден за кражби и грабежи поиска от съда да му наложи мярка домашен арест. Прокуратурата обаче настоя за най-тежката мярка "задържане под стража", тъй като е имало опасност обвиняемият за напусне страната, както го е правил и преди, или да повлияе на свидетели - настоящи и бъдещи.

Въпреки че автотехническата експертиза още не е готова има данни, че шофьорът на камиона, блъснал 6-годишното дете е карал с около 15 км/ч.

В кръвната му проба не е открит алкохол.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

. 7676

преди 9 месеца

и не само бизнес, а с баща ми отдавна не се разбирам , но тая история я помня .. преди 5-6 години, като всеки ден минавах пред маала христо ботев в софия - с 10-15 км/ час , спиране при абсолютно никякви обстоятелства, ако стане нещо .. я ме намерят, я не, а и да стане, после с добър адвокат се затъва в хипотези, нито книжката се взема , нито каквото и да е .. в резюме ; Бог да го прости шофьора, *** добротата му го е затрила

72

. 76 76

преди 9 месеца

Аз съм 90тя година,баща ми - 66та. 91ва, като си е вкарвал сам първата западна кола , от холандия за варна, през румъния в някво село братчедите били устроили блокада на пътя .. той минал през тях, макар и мн бавно, колкото да не спира колата .. вика зад мене караше един мерцедес с немски номера , явно не посмя и видях вика как го наобиколиха в огледалото на форда, фаровете изгаснаха и така .. сега съм на почти 33 , имам страхотно ауди а4 с поръчкова регистрация, имам афинитет към транспортния

71

Анонимен

преди 9 месеца

В миналото при зараждащата се Америка , първите заселници редовно са организирали лов на индианци ,основен механизъм за регулиране демографската криза.Сега индианец с нож в ръка е само в музейните експонати.

fallback