73

. 7676

преди 9 месеца

и не само бизнес, а с баща ми отдавна не се разбирам , но тая история я помня .. преди 5-6 години, като всеки ден минавах пред маала христо ботев в софия - с 10-15 км/ час , спиране при абсолютно никякви обстоятелства, ако стане нещо .. я ме намерят, я не, а и да стане, после с добър адвокат се затъва в хипотези, нито книжката се взема , нито каквото и да е .. в резюме ; Бог да го прости шофьора, *** добротата му го е затрила

72

. 76 76

преди 9 месеца

Аз съм 90тя година,баща ми - 66та. 91ва, като си е вкарвал сам първата западна кола , от холандия за варна, през румъния в някво село братчедите били устроили блокада на пътя .. той минал през тях, макар и мн бавно, колкото да не спира колата .. вика зад мене караше един мерцедес с немски номера , явно не посмя и видях вика как го наобиколиха в огледалото на форда, фаровете изгаснаха и така .. сега съм на почти 33 , имам страхотно ауди а4 с поръчкова регистрация, имам афинитет към транспортния

71

Анонимен

преди 9 месеца

В миналото при зараждащата се Америка , първите заселници редовно са организирали лов на индианци ,основен механизъм за регулиране демографската криза.Сега индианец с нож в ръка е само в музейните експонати.

70

Дивия изток

преди 9 месеца

Не чакайте защита от този разграден двор! Живеем оставени на произвола на съдбата и безхаберието на хиляда бандита облечени във власт и кой знае защо наричани български политици! Един спрей за мечки в жабката на автомобила може да ви спаси живота много повече от родната милиция ни пази! Не бъдете овце, бъдете вълци, защото живеем по правилата на джунглата, където арогантността и агресията са основен закон, за съжаление! Все още са в свободен режим на продажба.

69

Христо

преди 9 месеца

Майката и бащата на детето са за съд ,понеже са го оставили без надзор.Аман от тия *** ...

68

Анонимен

преди 9 месеца

В Щатите всеки гражданин има право да носи карабина вътре в камиона си Така се пази демокрацията.

67

Анонимен

преди 9 месеца

Това ако беше в САЩ , ,до сега тоя индианец да беше на електрическия стол.Ето за това Америка е пример за работеща демокрация.А не заспала като нашта

66

Анонимен

преди 9 месеца

Свобода за Дехнев!

65

до 62

преди 9 месеца

15 см и кой да е нож за храна става. Мене ме обърква точността. Извинявам ако бъркам точността на превода - мина време. Води се постериоарна тибиална артерия и се намира около 2 см. над Ахилесовото сухожилие. Играли сте футбол - може би сте късали такова. Кракът виси като пране и не се движи. Тоя е знаел какво прави. Това си е преднамерено убийство. И всичките там са съучастници в убийство. Защото можеше да се стегне ако щете с връзка за обувка и човекът щеше да е жив. А са гледали как умира!

64

Друг техен номер

преди 9 месеца

До до 53 - В Румъния се случваше същото и го правеха представители точно на този етнос. Там правеха и друго. Дете ляга на пътя и лежи неподвижно на такова място, че щофьорът на идващия автомобил да го види отдалеч - например когато автомобилът се спуска от по-високо мято към по-ниско. Човекът разбира се спира, за да види какво му има на детето и в този момент от храстите изскача тумба, която го ограбва до шушка.

63

До До 47

преди 9 месеца

Ще ти кажа какво ще стане в крайна сметка. Шофиращите ще започнат да минават по 2-3 пъти върху такива нарочно метнали се. Нещата вървят натам, но малограмотните не учат история и не знаят, че толерантността във вътрешната политика е на принципа на махалото - засили ли се много в една посока, после отива до крайност точно в обратната посока. Не знам дали вървим към фашизъм или към нещо друго подобно, но тези си го просят и рано или късно ще си го получат. Не е хубаво това, но има закономерности.

62

До Темидов (29)

преди 9 месеца

Еееей, ти да не си се научил само да пишеш, но не и да четеш? Шофьорът не е карал бързо - само с 15 км/час! Как се спира ТИР за секунда, ако внезапно като куршум пред него изскочи дребно дете в предучилищна възраст? Имали са много гости, пред дома явно е имало паркирани автомобили. Ако детето внезапно изскочи измежду два такива автомобила, как ще спреш? Какво си правил в училище в часовете по физика?

61

Поинтересувайте се

преди 9 месеца

Като какви биват определяни ножовете, чието острие е с дължина 12 и повече сантиметра? Аз няма да напиша това тук, защото е плашещо. Хората, които имат такива ножове, много добре знаят с каква цел са направени те. Припомням - ножът, с който е наранен шфьорът, е с дължина на острието 15 см!

60

Иван

преди 9 месеца

Нищо не се казва, защо детето е било пуснато на пътя от родителите си ...

59

Анонимен

преди 9 месеца

И какво, дядото се оказа криминално проявен и никакъв дядо на детето. Искал бил да го заболи, кой знае колко наляна му е била главата, много е мислил изобщо. Добре че има адвокати, да им кажат какво да говорят. Казмат, че с 15км/ч се е движил шофьорът, тоя човек си отиде мърцина, в неподходящо място, в неподходящо време се е появил там. А негов приятел казва, че 15 години нътува по тоя маршрут. Жалко за човека, да беше избягал, въпреки че и това не е опция, но щеше да е жив.

58

Котка

преди 9 месеца

До до 20 Всичко е точно така, само дето не са ги изгонили, а са ги продали. Като вид биологично оръжие - средство за отслаане на противника при водене на война. Оръжието още действа, както виждате.

57

Анонимен

преди 9 месеца

За римляни ли става въпрос?

56

Александър З.

преди 9 месеца

Смърното наказание да се върне час по-скоро. Това е нетърпимо, какво е това зверство от тези ***?? Докога ще живеят на гърба на работещите хорица? Че и ще ни убиват .. човекът е тръгнал да изкара някой лев за семейството си а те седнали да се черпят .. пак с помощи сигурно? ***

55

Анонимен

преди 9 месеца

Надявам се родителите на детето също да бъдат подведени под отговорност за безотговорно отношение към малолетен довело до смъртта на две лица.

54

Анонимен

преди 9 месеца

Защо го е пробол нарочно в глезена,като в тази област има много сухожилия за връзки и още сухожилие познато като Ахилесовата пета,въобще обездвижващо и смъртоносно известно много отдавна от битката между Хектор и Ахил,че срязано води до смъртен случай.