Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Трима инфлуенсъри "разхождат" на каишка момче в пловдивски мол, дават команди като на куче и това пред десетки хора. Сигурно си спомняте гнусната постъпка на Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката. Няколко месеца по-късно те твърдят, че са жертвите в случая.

Днес разпоредителното заседание по делото бе отложено за 18 септември, защото адвокатите на Куката и Тротинетката са в болнични и отпуск.

"Ние сме жертвите, ние сме манипулираните, а не Денислав и родителите му. Момчето се преструваше на болно, за да ни изнудва за пари. Измами цяла България. Ние трябва да получим оправдателна присъда, няма да се дадем", подчертаха тримата, цитирани от "Марица".

Още по темата
Емили Добави, че Денислав имал фетиш към нея и затова много искал да участва в клип с нейно присъствие.

"Казах на Денислав да не се занимава с глупости, но той настоя. Искал да бъде известен като нас, да го канят по участия в барове и да взима големи хонорари", посочи Куката.

Според Емили пък зад всички стоял Милен Готи, човекът, който разпространи скандалното видео.

"Той е наш хейтър и иска да ни тикне в затвора, но няма да му се получи. Родителите на Денислав разбраха, че имаме пари и решиха да ни изнудват", коментира Тротинетката.

Чеченеца също твърди, че момчето не е със СОП.

И тримата се чувствали невинни и твърдят, че "всичко е добре разигран сценарий.  

Родителите на Денислав също присъстваха в съдебната зала и определиха случилото се като гнусно, а поведението на тримата - като нагло.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase