100

Hi

преди 10 месеца

Този, защо му дават трибуна още. Само може да руши и самоунищожават. Има ли причина да бъде такъв гном?!

99

Анонимен

преди 10 месеца

Пак отвличат общественото внимание с някакви клоуни, докато всичко важно остава неглижирано... типично.

98

Анонимен

преди 10 месеца

Е, сега пък, да сте знаели. То все има прецакан.

97

XuTbP5bP

преди 10 месеца

Емили Тротинетката, Тротинетката Емили... нещо си спомням, че сте ни разказвали за подобно нещо, но не беше ли смел"а" тогава? 'Де да знам и аз не помня вече, сатари 'ора...

96

Анонимен

преди 10 месеца

Жертви са, да. Обаче на прайда и гнилото западно влияние, на това са жертви. Едно време нямаше такива уродщини. Вижте ги само - това на снимката било мъж..... ц ц ц ц

95

Анонимен

преди 10 месеца

freak show. Marylin Manson's kids.

94

Анонимен

преди 10 месеца

Trap them! And kill them!

93

Ели

преди 10 месеца

Естествено, че са жертви! Първо искам да кажа, че не ги харесвам, но това не пречи да погледна обективно фактите. Онзи сам се натиска да се снима с тях, а после се изкарва жертва и си отваря дарителска сметка! За какво са му тези дарения? Един адвокат се нави безплатно да го представлява, така че не е за това. Просто за пари е видял шанс да изкара. Освен това какъв СОП. Работи си на бензиностанция. Тя Емили е най-големият СОП на света

92

Анонимен

преди 10 месеца

Откъде тези имат пари?! Гледат домати ли? Колко данъце плащат? Искам да знам!

91

Анонимен

преди 10 месеца

Какво е това квазимодо?

90

Това е ПП

преди 10 месеца

Продължаваме Промяната или порното в държавата. Такова ни е и правителството същото като тази популярна тройка в България.

89

Любопитен

преди 10 месеца

Какви са гърдите на Емили? От пиене на хормони естествени, силиконови или просто сутиен напълнен с памук. Много е важно да знаем всички от обществено ниво важност и значение е това.

88

Анонимен

преди 10 месеца

"тримата г.л.у.п.а.ц.и. и тротинетката без да се брои кокаинчето"

87

някой

преди 10 месеца

До: номер 85 (Продьлж пеша) Какво общо виждаш между ПП и ДБ от една страна, и "тротинетката" от друга?Изобщо, защо намесвате разните LGB... и така нататък много е дълго да го запомня общества, в една банална криминална история?Ако Емили е трансселсуална или има *** дисфория, то Чеченеца какъв е???Изобщо, защо намесвате транссексуални тук?Тази Емили е пълно куку!Между другото, има и осъдени за убийство транссексуални жени, така че никой не ги защитва персонално!

86

Анонимен

преди 10 месеца

Много упорито тия искаха да са известни. Жалко, че няма да им се радват в затвора. Но гарантирано, че все някой ще ги познае някога в тъмното... Вече всеки знае как изглеждат. Все живеят някъде. Имат съседи. Хората си говорят. Може пък и на гости да им иде някой. Съдебният състав също не го чака светло бъдеще. Те са доста затворена професионална общност. Само се чудя... от къде имат толкова пари тия лумпенни? Надявам се поне сега да са на нула. Защото никой няма да ги вземе на работа.

85

Мда

преди 10 месеца

Емили , активистката на Да България!

84

Васко Далаверата

преди 10 месеца

Тошо куката ми беше 3 години любовница,такова фелацио ми правеше мммм.Грозният миризлив турбалан работеше при мен общ работник.А онова урудливо нещо ,съм го млатил анн ално,изпусна се и омаза килима.

83

Продьлж пеша

преди 10 месеца

С тротинртката -пп и дб напред

82

Анонимен

преди 10 месеца

Оставете ги тея да почиват в мир...

81

Случаен минувач

преди 10 месеца

Отявлени raлфoни и бандити си правят реклама по медиите, хората се правят, че не го виждат... Не можело сега да бъдат съдени, адвокатите били в отпуска... Причини винаги ще се намерят! Идеята е хората да ги позабравят и пак да почнат безнаказано с изпълненията си!