Снимка: Pixabay
fallback

21-годишен младеж от Бобов дол получи условна присъда за разпространение на канабис.

Окръжен съд – Кюстендил му наложи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 1 година и 8 месеца, изпълнението на което се отлага за изпитателен срок от 3 години, както и „глоба“ в размер на 2 500 лв.

Oще по темата
Р. Л. се призна за виновен в държане, с цел разпространение на високорискови наркотични вещества, а съдът одобри споразумението постигнато между Окръжна прокуратура – Кюстендил и защитата на подсъдимия, който бе неосъждан към момента.

Обвиняемият се признава за виновен в това, че за времето от 22 до 23 юли 2022 г. в гр. Бобов дол, в себе си и в обитаваното от него жилище, е държал с цел разпространение коноп /марихуана/ и амфетамин, общо наркотични вещества с нето тегло 101,77 гр., на стойност – 1807,50 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

До 3

преди 1 година

А ето и видео което показва резултатите от човеколюбивата политиката на сърцатите Американци: https://youtu.be/4Aj7yOLhWW4

4

Анонимен

преди 1 година

Скрили са престъпниците на Бобов дол да не се излагат през света, виж Миньор Бобов дол банда черни главорези!

3

Защо продава?

преди 1 година

Да вземе пример от алтруистите ФАЩ които години наред вече раздават за без пари по цял свят отпадните продукти от обогатяването на уран, а именно ОБЕДНЕНИЯ УРАН. И в Ирак и в Сърбия а сега и в Украйна! Ако този дилър беше взел пример от нашите демократични братя отвъд океана и беше раздавал отровите на нуждаещите се за без пари, нямаше да го осъдят.

fallback