Снимка: БГНЕС
fallback

Дрогиран шофьор прати двама в болница след иницидент на пътя, съобщават от Областната дирекция на МВР-Добрич, предаде "24 часа".

На 7 март, около 20:07 часа е получено съобщение за възникнало пътнотранспортно произшествие по пътя град Добрич в посока село Козлодуйци. На място е установено, че лек автомобил „Опел“, управляван от 24-годишен мъж, поради заслепяване от насрещно спрял лек автомобил марка „Мерцедес“, напуска пътното платно и удря 57-годишен мъж, водач на спрелия автомобил. Той е бил извън колата до предната лява врата.

Oще по темата
57-годишният мъж е настанен в болницата в Добрич с фрактура на крака и ребра, без опасност за живота. В лекия автомобил „Опел“ са пътували трима пътници, като единият от тях, мъж на 25 години, е настанен в болницата в Добрич с натъртвания по тялото, без опасност за живота. При извършената проверка на 24-годишния водач за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за употреба на метаамфетамин. Той е задържан за срок от 24 часа.

По случая се работи в условията на досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback