Снимка: БГНЕС
fallback

9 години затвор и на втора инстанция получи Кристиан Николов, обвинен, че е убил Милен Цветков в катастрофа в София. Тя стана през април 2020 година, а Николов караше дрогиран с 3 вида наркотици.

Присъдата е на Софийския апелативен съд и изцяло потвърждава тази на Софийския градски съд, обясниха запознати с решението на магистратите. С нея Николов е признат за виновен, че е убил журналиста по непредпазливост. Младежът е обвинен, че е допуснал катастрофата при евентуален умисъл.

Адвокатите на близките на Милен Цветков ще атакуват решението на съда. Вероятно и тези на Николов ще го направят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази подигравателна присъда. Човека го няма, колата я няма, тоя дрогиран и незнам си какъв и нашите мушмули му дават някакви 9 г., тотално пропаднала страна сме.

29

Анонимен

преди 1 година

Когато е тръгнал пеш, на 3 вида наркотици и се блъсне в някой стълб, така както си върви, тогава може евентуално да говорим за някаква непредпазливост. Когато един пълнолетен човек се "изпие чая" и "измие зъбите", отчитам, че го е направил с целия си разсъдък на който е способен и е наясно какво може и какво по-добре да не прави в това състояние. Присъдата е подигравка с близките на убития и цялото общество.

28

Анонимен

преди 1 година

С тия политици и промени в законодателството няма да има. Така ще е, важни са правата на убиеца, не на жертвата. Тя си отишла, пък що да развалят рахатя на такива, като мамин Кристиян.

fallback