30

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази подигравателна присъда. Човека го няма, колата я няма, тоя дрогиран и незнам си какъв и нашите мушмули му дават някакви 9 г., тотално пропаднала страна сме.

29

Анонимен

преди 1 година

Когато е тръгнал пеш, на 3 вида наркотици и се блъсне в някой стълб, така както си върви, тогава може евентуално да говорим за някаква непредпазливост. Когато един пълнолетен човек се "изпие чая" и "измие зъбите", отчитам, че го е направил с целия си разсъдък на който е способен и е наясно какво може и какво по-добре да не прави в това състояние. Присъдата е подигравка с близките на убития и цялото общество.

28

Анонимен

преди 1 година

С тия политици и промени в законодателството няма да има. Така ще е, важни са правата на убиеца, не на жертвата. Тя си отишла, пък що да развалят рахатя на такива, като мамин Кристиян.

27

Гост

преди 1 година

малка присъда защо квалифицират убийството като непредумишлено при положение че е бил пиян и друсан с няколко вида наркотици

26

ами

преди 1 година

Хора,тука истинският проблем е прокуратурата,не СЪДА. Няма как обвинението в лицето на прокуратурата да окачествява провинението като НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ( с три вида наркотик в организма,с над 100 км/ч,където ограничението е 50,БЕЗ спирачен път), съда да излезе от рамката на тези години,които е присъдил. Ние винаги скачаме срещу съда,защото това е органа,който решава за присъдата,но истинските престъпници са прокуратурата, в зависимост какво обвинение повдигат,съда трябва да влезе в тази рамка....

25

АНОНИМЕН

преди 1 година

За убийство 9 години затвор, а след това детето му дали ще види баща си? Голям срам за нашето правосъдие!

24

Чичовци

преди 1 година

За него и другите такива като него,по големи присъди.На пример как ги осъждаха такива-в Урановите мини.Живот за живот!

23

Анонимен

преди 1 година

Ее чак след 10 г.да бяхти го решили

22

Анонимен

преди 1 година

Още години ще се обжалва и ще си седи вкъщи. После ще постои година-две в затвора и ще е на свобода.

21

Анонимен

преди 1 година

пито-платено

20

wtf

преди 1 година

Не. Докато не започнат да се прилагат присъди по всички обвинения, с добавяне, ще имаме такива присъди. Сега е осъден само за причиняване на смърт, защото е най-тежкото. Но ако се добави употреба на забранени субстанции, шофиране в нетрезво състояние, шофиране с несъобразена скорост, годинките ще станат доста повече.

19

Сава Томов

преди 1 година

Поредната смешна присъда. Тези 9 години още преди да влезе са 6, приспада се домашният арест и времето, което е в бил в ареста. Ще бъде послушен и работил и след година-две ще е на свобода, а Цветков гние в гроба с две сирачета. Живеем в прекрасен свят. Просто трябва да има ефективно законодателство да не посмее друг път някой да се качва в такова състояние.

18

гост

преди 1 година

То, ако не беше Милен Цветков, щеше да е условно. Ама лош късмет извадил маминия ...

17

Анонимен

преди 1 година

Докато тези наказания не станат над 25 г.затвор, ще продължават безчинствата по пътищата ни с много жертви. Къде са законодателите, къде е съда, защо дремят ??!!! Нацията се изтрепа по пътищата.

16

Един мармот

преди 1 година

А пияния Максим Стависки го пуснаха да си ходи. Кога ще ще видим съдии в затвора?

15

силно зашаматЕна

преди 1 година

Летял напудрен, убил човек и само 9 годинки!

14

силно учудЕна

преди 1 година

Ама много слабичко, само 9 годинки за убийство!

13

АНГЕЛ

преди 1 година

Неможе корумпирана кметица която чрез действията си убива цял един народ, да получи 6 години а надрусан водач извършил непредумишлено убийство да получи 9 година. Но не съда е винован за това. Виновен е про.стоя народ който се вдигна да защитава Иванчева за това че ги убива и в същото време искаше доживотен затвое за човек който от глупост и непредпазливост си довлече тази беля .Малко му е на про.стоя народ. Ако питате мен трябва да страда много повече.Защото си го заслужава!!!

12

Анонимен

преди 1 година

До дядо от село 6 - Ako беше убил човек, на някой сериозен, изобщо нмяаше да го открият...

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, абе не е баш така в САЩ, да за 1во ПТП с жертва е леко, но там имат нещо тип рецидив - индивид опасен за обществото и ако това синче бъде хванато още два пъти в крачка, почват присъди по 50г. и нагоре.