Снимка: БГНЕС
fallback

Прокуратурата не е разпореждала действия на съдебна охрана по отношение на Корнелия Нинова, обяви районният прокурор на София Невена Зартова.

Както е известно, по-рано днес лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че тази сутрин в дома й са дошли двама униформени от съдебна охрана.

Oще по темата
Нинова припомни, че по казус с Кирил Добрев прокуратура я е викала вече на разпит, но тя е отказала да се яви.

"Не са ме намерили, защото бях тръгнала към Народното събрание. Но аз съм публична, всеки ден съм тук, да дойдат тук и да ме отведат", посочи тя.

„Прокуратурата не е разпореждала каквито и да е действия на съдебна охрана към Министерство на правосъдието. Въпросите за горното следва да бъдат отправени към служебния министър на правосъдието г-н Крум Зарков“, посочи по повод казуса Зартова..

„За пореден път призоваваме политиците да не нарушават Конституцията и законите в страната, за спазването на които точно те трябва да дават пример на всички.

Политически манипулации, непочиващи на фактите и на българското законодателство, само задълбочават недоверието към държавата и институциите. И цената отново, ще повторим, плащат не политиците, а хората“, смята  районният прокурор на София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

ПроСоТо

преди 1 година

До До ПросТото...О!..Надявам се да повярваш,че ми е много приятно когато някой интелигентен мъж..,или жена,схване .."некадърните" ми намеци или цитати / в случая /!..ЧЕСТНО !..Но тъй като вярвам ще се съгласиш,че "И най-мъдрият си е малко ***",ще напиша:..-Що се отнася до Зарков,то..не го познавам,нито ме интересува..А Радев?..-Е,на генерала съм декларирал своята БЕЗУСЛОВНА подкрепа още от първите дни на "царуването" му..НЕ защото е "безпогрешен" /НЯМА такива хора/,а защото е разумен,уравно

26

До ПросТото

преди 1 година

Вапцаров е един объркан поет, макар че е от любимите ми! А откога Съдебна охрана се занимава с тъжби, питай Крум Зарков! Явно, че за теб и Радев и Зарков са ..."Гербаджии"!

25

ПроСоТо

преди 1 година

и последно за колегата или колежката долу:..-Лично мен не ме интересува нито една..."съвременна драма"..Пиша тук ../.."И стихове пиша тъй както умея.."./,защото ИСТИНСКИ ме натъжава тая тотална обърканост,безидейност,слугинаж ипростотия на огромната част от "народонаселението"..А когато тая част от нацията се изживява като "ФАКТОРИ"..-било "политически",било "юридически",било..не,няма да напиша "морални стожери",тогава нещата стават трагични..Ей това е !..НИЩО и НИКОГА нещо лично !

fallback