27

ПроСоТо

преди 1 година

До До ПросТото...О!..Надявам се да повярваш,че ми е много приятно когато някой интелигентен мъж..,или жена,схване .."некадърните" ми намеци или цитати / в случая /!..ЧЕСТНО !..Но тъй като вярвам ще се съгласиш,че "И най-мъдрият си е малко ***",ще напиша:..-Що се отнася до Зарков,то..не го познавам,нито ме интересува..А Радев?..-Е,на генерала съм декларирал своята БЕЗУСЛОВНА подкрепа още от първите дни на "царуването" му..НЕ защото е "безпогрешен" /НЯМА такива хора/,а защото е разумен,уравно

26

До ПросТото

преди 1 година

Вапцаров е един объркан поет, макар че е от любимите ми! А откога Съдебна охрана се занимава с тъжби, питай Крум Зарков! Явно, че за теб и Радев и Зарков са ..."Гербаджии"!

25

ПроСоТо

преди 1 година

и последно за колегата или колежката долу:..-Лично мен не ме интересува нито една..."съвременна драма"..Пиша тук ../.."И стихове пиша тъй както умея.."./,защото ИСТИНСКИ ме натъжава тая тотална обърканост,безидейност,слугинаж ипростотия на огромната част от "народонаселението"..А когато тая част от нацията се изживява като "ФАКТОРИ"..-било "политически",било "юридически",било..не,няма да напиша "морални стожери",тогава нещата стават трагични..Ей това е !..НИЩО и НИКОГА нещо лично !

24

ПроСоТо

преди 1 година

До До ПросТото...оффф!../НЕ е "О-Фе"! /..Какъвто и да е повода ,ако няма съответстваща ЗАПОВЕД за извършване на споменатите действия,те са НЕЗАКОННИ!!!!!...Как мислиш,ако аз подам тъжба срещу комшията,дали некой от "Съдебната охрана" ще се затрогне?..И второ,нещо много важно:..-ЗАЩО "Съдебната охрана" ?!?!...От кога СЪДЕБНАТА ОХРАНА се занимава с "тъжби и оплаквания" ?!../сега вдена ли,или още си тананикаш мантрата за "простото" ? /

23

До ПросТото

преди 1 година

За каква законосъобразна заповед бълнуваш? Влезе ли най-после в час? Цяла България вече разбра, че Съдебна охрана е посетила Нинова заради нейна тъжба срещу Явор Дачков! Само че тебе явно някакви вибрации в "междукрачието" не ти дават да мислиш!

22

ПроСоТо

преди 1 година

До До ПросТото...Скъпа,ти изобщо направи ли си труда да прочетеш какво е написал "простото" ?...Или само като мернеш тоя ник и получаваш вибрации в междукрачието си?...-Става въпрос за това:-АКО НЯМА законосъобразна ЗАПОВЕД за въпросните действия,дали прокуратурата ще се самосезира за "самоправство" !!..ТОВА Е !..Никакъв боко,никаква Тиква НЕ СЕ СПОМЕНАВА в коментара !

21

Анонимен

преди 1 година

И В УБИЙСТВАТА НА НАСЕЛЕНИЕТО И ПАРТИЙЦИТЕ ПРЕЗ ГЕРБЕРСКОТО УПРАВЛЕНИЕ, УЧАСТВАХА И БЪЛГАРИ! НО ПАРТИЯТА ИМ ГЕРБ, НЕ Е БЪЛГАРСКА И НЕ Е БИЛА НЯКОГА.

20

Анонимен

преди 1 година

До Реалист, ПОЖЕЛАВАМ ТИ НАЙ-"ДЕМОКРАТИЧНО" ДА ТИ ИЗБИЯТ СЕМЕЙСТВОТО, КАКТО БОЙКО И ГЕРБ НАПРАВИХА С ЦЕЛИ СЕМЕСЙТВА И ФАМИЛИИ, ИЗБИХА ГИ,РАЗБОЛЯХА ГИ С ЛЪЧЕНИЯ И ГИ УБИХА ЕДИН СЛЕД ДРУГ!

19

Реалист

преди 1 година

Борисов е най-демократичните Премиер, който сме имали! Когато след Ковид-а ***, подплатени от Черепа, излязоха да препикават Орлов мост, той изпрати полиция да ги пази от гнева на софиянци! Същото лято каза , че март ще се оттегли от властта и какво стана? Превратаджията Радев ни натресе Харвардски мошеници, които за половин година ни върнаха десетилетие назад!

18

Анонимен

преди 1 година

НИКОЯ ПАРТИЯ, ОСВЕН ГЕРБ И ТЕХНИТЕ ЦЕЦОМОБИЛИ, НЕ СА ПРЕСЛЕДВАЛИ ДРУГИ ПАРТИИ В СТРАНАТА, ЕДИНСТВЕНО ГЕРБ ПРЕСЛЕДВАХА ХОРАТА ОТ ДРУГИ ПАРТИИ И ГИ СНИМАХА С КАМЕРИ И ГО ПРЕСЛЕДВАХА, РАЗБОЛЯВАХА И УБИВАХА, ЕДИНСТВЕНО ГЕРБ СМАЗАХА ВСЯКАКВА ОПОЗИЦИЯ, НЕГОВИЯ БИВШ КОЛЕГА, СЕ ОКАЗА ПРАВ, ЧЕ С БОЙКО ИДВА ИСТИНСКАТА МАФИЯ В СТРАНАТА,НО ОСВЕН МАФИЯ, ПРИСТИГНА И ТИРАНИЯТА И НАСИЛИЕТО И СМЪРТТА ВЪРХУ ВСИЧКИ!

17

Анонимен

преди 1 година

НАПРАВИХА ТАКА, ЧЕ СЪЗДАДОХА НЕВЪЗМОЖНА КОАЛИЦИЯ С КОНЯ С КОИТО СА В КОАЛИЦИЯ, ДА ЯДЕ ХОРАТА НА КИРО И ДА СЕ САМОЗИЯЖДАТ ППМЕЖДУ СИ, НАПРАВИХА ТАКА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНИЯ ВЪЗМОЖЕН ВАРАНТ ДА БЪДЕ ГЕРБ И НИКОЯ ДРУГА ПАРТИЯ, БОЙКО И ГЕРБ ЩЕ УНИЩОЖАТ НАСЕЛЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ИСКАТ ДА ОСТАНЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ТЕХНИЯ КРЪГ И ТОВА НЕ СА ДУМИ ХВЪРЛЕНИ НА ВЯТЪРА, А САМАТА ИСТИНА, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!

16

До ПросТото

преди 1 година

Борисов ще стане две години откакто не е на власт! А такъв геноцид срещу собствения си народ не помним от времето на Жан Виденов! Само с празни болшевишки лозунги не става ! Иска се и малко акъл!

15

Хайдее,

преди 1 година

...оказа се че, Съдебна охрана е дошла по повод жалба на самата Нинова срещу Явор Дачков! Нямало нищо общо с Кирил Добрев! Корнела отново не е в час ! Я тя вече тръбеше ,че е пуснала оплакване до всякакви международни институции!

14

Анонимен

преди 1 година

Фактите са, че откакто Бойко взе властта с Цецо, методично избиват населението в цяла България и сме на изчезване, а няма опозиция, пожелавам на роднините на Бойко и неговия кръг, да им се случи същото, което те сториха на другите в страната!

13

....

преди 1 година

До до Някой! Какъв Бойко сънуваш ,бе? И то точно Кирил Добрев ? Хайде събуди се малко!

12

Анонимен

преди 1 година

До НякойВсички знаем, че една групичка от БСП, са марионетки на Бойко, който ги купуваше с поръчки и затова искат да сменят и последната опозиционна партия, за да си сложат техните хора да ръководят и БСП и я използват или унищожат като партия, така Бойко накупи депутати и от други партии, след това ги унищожи и де факто е тиран , глава на една крайно тиранична партия, защото рибата се вмирисва откъм главата, т.е. откъм Бойко!

11

Анонимен

преди 1 година

До НякойВсчики знаем, че една групичка от ГЕРБ, са марионетки на Бойко, който ги купуваше с поръчки и затова искат да сменят и последната опозиционна партия, за да си сложат техните хора да ръководят и БСП и я използват или унищожат като партия, така Бойко накупи депутати и от други партии, след това ги унищожи и де факто е тиран , глава на една крайно тиранична партия, защото рибата се вмирисва откъм главата, т.е. Бойко!

10

Някой

преди 1 година

Какво общо имат пък ГЕРБ с Нинова? Дело е завел Кирил Добрев! А Крушовишката *** не знае даже, че Съдебна охрана е към правосъдния министър, а не към прокуратурата? И тая се гласи да управлява държава?

9

Анонимен

преди 1 година

"Какви са тези сцени ??? Що за дебелоочие на Нинова ??? Пратили са и призовка , а тя публично и нагло отказва да се яви на разпит !!!! А ние, останалите народ на България защо сме длъжни да правим това ???? За коя се мисли тази кокошка ?" ---------------- Ето затова не искаме ГЕРБ начело, защото са арогантни, нагли, насилници, рекетьори и крадци на държавни пари, газят всеки и всичко в държавата, включително и партиите не могат да надигнат глава от насилието им!

8

Нещо гнило в Дания

преди 1 година

До Анонимен... може да са го купили...Депутатите имат наказателен имунитет и не могат да бъдат задържани. Нинова може и да е виновна за нещо, но без да й свалят имунитета по искане на Гешев, не могат да я прибират и разпитват!