Снимка: БГНЕС
fallback

Жена на 45-годишна възраст от Сливенска област е с опасност за живота след побой заради наследствен имот. Трима мъже са арестувани, съобщават от МВР.

Инцидентът е станал в неделя, 31 юли, около 21 часа. В дома на 53-годишна жена в село Градец е възникнал скандал заради наследствен имот.

Oще по темата
Конфликтът е прераснал във физическа саморазправа, при която е пострадала жена на 45 години, обявиха от пресцентъра на вътрешното министерство.

Служители на участък "Градец" към районното управление на Котел са задържали трима мъже на 48, 59 и 44 години.

Потърпевшата е откарана в болница в Сливен от свои близки. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 1 година

В продължение на десет години , изборните резултати в село Градец община Котел,бяха такива,че ГЕРБ печели винаги и то с над деветдесет процента, без значение местни или парламентарните. Благодарение на това че Рашков изпрати жандармери и пресече купуването на гласове, последните избори герберастите имат двадесет гласа, двадесет броя,от близо седем хиляди души население. Кметът на Котел е мъж на Деса острието на боко,в Сливен известна като Деса МелИнс-а. Сега хиликторатъ му подивя от глад

5

АнонимеН

преди 1 година

ТИПИЧНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ! ИЗМАМИ ИЛИ УБИЙ РОДНИНАТА ЗА ДА МУ ВЗЕМЕШ ИМОТА

4

Теди

преди 1 година

ПЛАМЕНА НЕДЕЛЧЕВА ДА ВНИМАВА С МОИТЕ НОРВЕЖКИ БИЖУТА ОТ ЛИДО

fallback