Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Трима младежи от Варна отвлякоха и пребиха мъж, за да вземат скъпоструващата му кола. Престъплението е станало във варненския квартал "Владислав Варненчик", съобщава БНТ.

Случаят се разплита, след като потърпевшият събрал смелост и въпреки заплахите, подал сигнал в полицията. "Същият е бил отвлечен от три лица, едното от които - въоръжено с пистолет. Мъжът е бил принуждаван да прехвърли автомобила си пред нотариус на следващия ден", обясни старши комисар Атанас Михов, директор на МВР-Варна.

За да убедят мъжа да прехвърли скъпия си автомобил, тримата го отвлекли в местност край Варна. В района на землището на село "Каменар", нападателите са докарали младия мъж, нанесли са му побой, след което са го оставили в безпомощно състояние до град Аксаково, където живее.

"Започналите бързи оперативно-издирвателни мероприятия доведоха до установяване и задържане на нападателите. Те са варненци - единият е на 18 години, известен на МВР, другите двама - на 21 години", обясни старши комисар Михов.

Тримата нападатели са задържани за 72 часа и им е повдигнато обвинение. За извършеното от тях престъпление законът предвижда от 7 до 15 години лишаване от свобода.

Коментари Напиши коментар

17

Чужденец

преди 3 месеца

Покажете ги тези млади възрожденци, че като си дойда лятото да им хвърля един бой ако не са в пандиза. Много обичам да млатя лиггави пешшлемета.

16

Теди

преди 3 месеца

даже може и да го изнасилят по някакъв начин те са страшни зверове такива

15

anonim

преди 3 месеца

До 17 - Тези не са били на 5г. да са момченца.Достатъчно големи да различяват добро и зло и да си понесат наказанието