Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Съдът уважи искането на Районната прокуратура в Самоков за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо единият от нападателите на лекар в Самоков.

Заедно с другия обвиняем по делото той е привлечен към наказателна отговорност за нанасяне на лека телесна повреда на медицински специалист по време на службата му и за хулиганство.

Oще по темата
На 4 юни обвиняемите И.П. и Я.П. нападнали лекар в зала на Филиала за спешна медицинска помощ в Самоков при изпълнение на службата му. По случая е образувано досъдебно производство, а лицата задържани.

В съдебно заседание съдът прие доводите на прокурора от Районна прокуратура – Самоков за наличие на обосновано предположение за съпричастността на обвиняемите лица към извършените деяния.

По отношение на И.П. е налице опасността той да извърши престъпление или да се укрие, поради което съдът взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него. Неговият съучастник Я.П. е с мярка за неотклонение „домашен арест“.

Определението на съда за мерките за неотклонение спрямо обвиняемите може да бъде обжалвано и протестирано в законоустановения срок пред Софийски окръжен съд.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 година

не се учудвам Вече не. разбрах за какво става въпрос Просто аз не си служа с подобни средства но с удоволствие бих натрила носовете на някои лекари по друг начин защото колкото и зле да ви звучи те наистина си го заслужават. Крайно време е да си го кажем - независимо че става въпрос за най - хуманната професия в нея отдавна са престанали да работят хуманни хора. Всичко е пари поне в нашето здравеопазване.да не говорим за личните качества на някои лекари. Ужас!

9

Анонимен

преди 1 година

Е как в ареста бее,Ами правата му

8

Пфффф

преди 1 година

Обосновано предположение!!!!Най гадната фраза на боковата хунта.Има камери и потърпевши длъжностни лица бе кауни.

fallback