Снимка: БГНЕС
fallback

От „Продължаваме промяната“ отговориха на съобщението на Специализираната прокуратура,че е започнала проверка по подаден сигнал по електронната поща, съдържащ твърдения за извършено престъпление от Кирил Петков в качеството му на служебен министър на икономиката.

Oще по темата

„Многократно сме заявявали, че правораздавателната система в България има нужда от дълбока реформа, за да се превърне в истинска опора на справедливостта в страната. Специализираните наказателен съд и прокуратура на Република България, както неведнъж сме казвали, играят твърде „особена“ роля в прилагането на законите в страната и напълно естествено - именно тяхното закриване в този им вид, следва да бъде един от основните приоритети на законодателната дейност на следващото Народно събрание, разбира се като част от дълбоката промяна в посоката на развитие на България“, посочват от ПП.

„В този смисъл ясно заявяваме на българските медии и на българската общественост: Нас не ни е страх! Има по-важни неща от страха и едно от тях е да Продължим Промяната“, обобщаат от политическата сила.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

90

Хриси

преди 2 години

До 100 Алекс По -добре питай Рашков,защо не изиска документацията от разследващия прокурор,и да я изпрати на Европейския съд.Можеш да питаш и Елена Йончева.Толкова сте смешни и жалки.Помията ви така се спече,че прилича на подметка

89

Анонимен

преди 2 години

Какво очаквате да чуете от нагли престъпници -приятели-престъпна група от 3 души мошеници -Киро,Асен и Спецов.Още ли не сте разбрали или горите от желание да им дадете власт,за да крадат,и да ви лъжат,че са нашите ,,спасители".Да сте чували за други такива печени ,,спасители"-телефонните измамници?

88

Алекс

преди 2 години

Ако подам сигнал по електронната поща за чекмеджето и къщата в Барселона на ББ,дали ще ми обърнат внимание?

fallback